ben neden tavlayamıyorum... beceremiyorum belli ki. üzücüÜf keşke sen benim feyk hesabım olsan günde on kız tavlardim 😂
ben neden tavlayamıyorum... beceremiyorum belli ki. üzücüÜf keşke sen benim feyk hesabım olsan günde on kız tavlardim 😂
Niye kişisel çatışma yaratıyor olsun adam anormal bir durum farketmiş haklı olarak emin olmak istiyor öyleyse şayet hiç etik değil bu durum bende irdelerim yanikişisel çatışma yaratma çaban karşıdan komik görünüyor
Ben sana ogretirim çiçeğim 😁ben neden tavlayamıyorum... beceremiyorum belli ki. üzücü
Ben zeynonun fake hesabiyim.
bu daha korkunç bir olay... jdhdBen zeynonun fake hesabiyim.
Hehehe
sen ne ara bu kadar depresif oldun.Ben aslında yokum
BI elham 3 kulfü.bu daha korkunç bir olay... jdhd
felak nas okuyacağım, cinlerim tepemde ;pBI elham 3 kulfü.
+muavvizeteyn
Oku bence de.felak nas okuyacağım, cinlerim tepemde ;p
Ne yapsın adamlar TERÖRİSTLERE yalakalik yapmak için evet diyerek, Vatan hainleri ile aynı safta mı yer alsalardıanalar ağlayacağına, bunlar ağlasın...
ne olmasını istersin?Ne yapsın adamlar TERÖRİSTLERE yalakalik yapmak için evet diyerek, Vatan hainleri ile aynı safta mı yer alsalardı
Devlet teröristle, terör örgütleriyle, terör destekçileriyle, terör örgütünün siyasi ayağı ile pazarlık yapmaz yapamaz yapmamalı.ne olmasını istersin?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.