Siyasete girmeden birbirimizi kırıp dökmeden yorumlar mısınız?
ben bu konuyu tutuklanmadan ve kırıp dökmeden yorumlayacak kadar hassas yaklaşamıyorum.Siyasete girmeden birbirimizi kırıp dökmeden yorumlar mısınız?
Terör pek çok ülkenin sorunu. Kanlı ellerin oyunu
Çözülür mü biter mi dersek bitebilir belki sıkıyönetim gibi bir şey olursa ama bunun için ekonomi ve iç kaynaklar büyük sorun. Fazlasıyla dışa bağımlı ülkeyiz. Pkk biter başka bir şey musallat olur. Dün twitterde okudum 1 ton uyuşturucu madde yakalanmış. Bunlar nasıl girdi ülkeye kimler zehirlenecekti.
Bana kalırsa vatan haini herkes asılsın ekmek çalan değil ama bayrağı bilerek ezen hapis yatsın. Çocuklara kötü davranan öğretmen ceza alsın. Milli dini değerler dalga konusu olmasın saygı öğrenilsin.
Ülkede kardeşlik ve bağlılık koptu bunlar kazanılırsa diğer sorunlar daha kolay çözülebilir. Daha değinmek gereken çok madde var aklıma geldikçe yazarım.
Gördün mü siyaset yapmadan gayet medeni şekilde fikrimi anlattımdemek ki oluyormuş
Türkiye'nin mücadele ettiği terör örgütü bir iki örgüt değil. Şöyle bir 90'lara uzanınca bile aklıma en az beş terör örgütü geliyor. Biri bitse diğeri baş gösteriyor. Sen birini bitirdim diye düşünürken 10 yıl sonra başka bir yerden patlak veriyor.
Berke de Cansu'dan ayrılsın mı?;d
Bu ülkenin tek bir tane terör örgütü sorunu olmadı. Ezelden beridir farklı farklı terör örgütleri tanımlandı. Bitirildi(!) Bitirilen örgütler kabuk değiştirip yeniden türedi. Fraksiyonlara ayrılıp hücre sistemiyle yayıldı da yayıldı. Terör sorunu biter mi?Şu kızların dudağını büzüp konuşması bir tane ağzına çarpasım geliyor. Devlet meselesini unutturdun bana siyah
Hepsi birbirinin kolu, türevi... Bir söz duymuştum eskiden dağdaydı şimdi metropole indi baş etmesi daha güç. Çünkü teknoloji, silah, uyuşturucu, kaçakçılık vs her yerde elleri kolları uzadıBu ülkenin tek bir tane terör örgütü sorunu olmadı. Ezelden beridir farklı farklı terör örgütleri tanımlandı. Bitirildi(!) Bitirilen örgütler kabuk değiştirip yeniden türedi. Fraksiyonlara ayrılıp hücre sistemiyle yayıldı da yayıldı. Terör sorunu biter mi?
Bana kalırsa ne Türkiye istiyor ne terör örgütleri istiyor. Mesele ne vatan, ne ideal. Mesele para ve rant.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.