Tepkiler artık ekrana sığımıyorAcilen tepkilere 🚬 ve 🤦♀️ Eklenmeli ama çok acill böle tepkilerim anlaşılmıyoooı
hayır sığıyoTepkiler artık ekrana sığımıyor![]()
Tepki olarak yok sorun o🚬 enaa bu da var.
@HolySpectre yeni eklediysen de çaktırma djdjdjdj
Bunun ne kadar da daha uzayabilmesi mümkün jxsvshshs
Telefonda 4 tane daha yer var bi alt satıra geçerse epey daha alır bence tüm emojileri oraya da eklesinBunun ne kadar da daha uzayabilmesi mümkün jxsvshshs
Ama bence yüzüne şaplakli emojinin eksikliği büyük sigara farketmez deTelefonda 4 tane daha yer var bi alt satıra geçerse epey daha alır bence tüm emojileri oraya da eklesinya da sadece layk kalsın, hangisi olsa olmayanın boynu büyük .s.s
De mi ya yalnız olmadığımı biliyordummmAma bence yüzüne şaplakli emojinin eksikliği büyük sigara farketmez de
di mi yaa ben deEmrah ile s ye bayıldım
Eve gecince hallederim@HolySpectre çok acil bunlar çokk acil ben bayıldım
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.