aha hemşom da burçdaşım çıktıBir başak olarak deneyimlerimden bahsedeyim.
Evi fazla eşya doldurmayın,sadelikten yana olun,sadelik evi toplu ve temiz gösterir.
Aldığınız eşyayı işiniz bittikten sonra yerine koyun.
Her gün süpürgeyi açın.
Yatmadan evi muhakkak toplayın.
aha hemşom da burçdaşım çıktı![]()
aha hemşom da burçdaşım çıktı![]()
Ne hoş :) titiz misin sen de ? :)aha hemşom da burçdaşım çıktı![]()
yok titizlik derecesinde değil de tek yaşadığım halde ev misafir ağırlanabilecek ayarda olur :)Ne hoş :) titiz misin sen de ? :)
Sürekli iş iş bitmiyor
Çok sıkılıyorum beeeeeeen hep aynı şeylerHayatın gerçekleri, yaşanılacak kadar temizle, hastalığa dönüşmesin
Bende.Çok sıkılıyorum beeeeeeen hep aynı şeyler
Çok sıkılıyorum beeeeeeen hep aynı şeyler
Her gün asla evi süpüremem hatta o iş için akıllılardan alcam sanırım.Bir başak olarak deneyimlerimden bahsedeyim.
Evi fazla eşya doldurmayın,sadelikten yana olun,sadelik evi toplu ve temiz gösterir.
Aldığınız eşyayı işiniz bittikten sonra yerine koyun.
Her gün süpürgeyi açın.
Yatmadan evi muhakkak toplayın.
Benim kankam var arıyom beraber topluyoruz mutfağı falan çamaşır 🤣🤣🤣 sohbet ede ede yani o zaman çok eğlenceli oluyor.Odak noktanız o olmasa? Spora başlamak istediğim de okumuştum, aklınıza geldiği an yapın, düşünmeden, yaparken de düşünmeyin. Bitince rahatlayacaksınız
Çok haklısınız fakat ben bu hususta kendimle çok savaştım (evdekilerde dahil) önüne geçemedim.. eskiye nazaran daha normalim şimdi. Sanırım başakların ortak özelliği titizlik,temizlik ve simetri takıntısı. Robot süpürgeyi ben de öneriyorum sana, günlük çok işe yarıyor:) bir nebze rahatlattı beni.Her gün asla evi süpüremem hatta o iş için akıllılardan alcam sanırım.
Az eşya konusunda aşırı katılıyorum. Zaten insanı boğuyor 😭😭
Ferah bir ev olunca köşe bucak temizlenince 2 3 gün gidiyor.
Ben o 4. Gün ev pis diyerek süpürenlerdenim sanırım 🤣🤣
Çok temizlik yapınca ben temizlik yapmak için mi yaşıyorum bu ne ya tribine giriyorum 😭😭😭
Çok haklısınız fakat ben bu hususta kendimle çok savaştım (evdekilerde dahil) önüne geçemedim.. eskiye nazaran daha normalim şimdi. Sanırım başakların ortak özelliği titizlik,temizlik ve simetri takıntısı. Robot süpürgeyi ben de öneriyorum sana, günlük çok işe yarıyor:) bir nebze rahatlattı beni.
Cıx köşe bucak yapamaz tabii dar aralara falan giremediği için ama en azından süpürgeyi üç beş günde bir kullanmak yetiyor bu şekilde. Sonuçta dip köşe ayak altı gibi sürekli kirlenmiyor.Robot süpürge her köseyi alıyormu?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.