(: Ay başı o mesaj bildirimleri susmaz hicFatura bilgilerim.
Bize neden gelmedi bu? 🚬Ekli dosyayı görüntüle 6947
Allahtan seçim diye bişey var, yoksa şu an üstüne zam ödüyor olurduk 😅
Sıradaki fatura bu şekilde gelecektir muhtemelen, bölgesel yapacaklarını sanmıyorumBize neden gelmedi bu? 🚬
O zaman sonuna kadar açıyorum kombiyi. Zaten sonda ama camları açıyorum, fatura kesilirse size virman yaparım 🙂Sıradaki fatura bu şekilde gelecektir muhtemelen, bölgesel yapacaklarını sanmıyorum
Cumhurbaşkanımızın müjdesini verdiği Karadenizgazının devreye alınmasından dolayı 31 Mayıs 2023 tarihine kadar oluşturulacak ilk faturanız devletimiz tarafından karşılanacaktır. Bu kapsamda 4 Mayıs 2023 tarihi itibarı ile fatura oluşturma işlemleri başlayacağından sayacınızın ulaşılabilir olması önem arz etmektedir. B016 @AsteriXSıradaki fatura bu şekilde gelecektir muhtemelen, bölgesel yapacaklarını sanmıyorum
Bunun bir de sonrası var... Hakkımız da hayırlısı bakalım...Ekli dosyayı görüntüle 6947
Allahtan seçim diye bişey var, yoksa şu an üstüne zam ödüyor olurduk 😅
Süper linkini de paylaşmışsın kargonu an be an takip ederiz artık..Trendyol 2544584...... teslimat ve 3427......... takip nolu kargonuz yola cikmistir. Tahmini teslim suresi 1-3 is gunudur. http://krg.la/U03 B016
Ya sayıları silip ... Yaptım 🤣🤣🤣 link kabak gibi duruyor 🤣🤣🤣 ulan yaSüper linkini de paylaşmışsın kargonu an be an takip ederiz artık..![]()
Ben alıntımdaki ni kaldırdım sen de sendekini kaldır..Ya sayıları silip ... Yaptım 🤣🤣🤣 link kabak gibi duruyor 🤣🤣🤣 ulan ya
Sonunu sildim olur herhalde 🤣🤣🤣Ben alıntımdaki ni kaldırdım sen de sendekini kaldır..![]()
Yok olmaz Yani olmamış. Link duruyor..Sonunu sildim olur herhalde 🤣🤣🤣
Kedi uyutmadı ya kafa yerine gelmedi bir bardak daha çay içeyim 🚬🚬🚬
zaten sonra fazlasıyla çıkarmayacak olsalar yapmazlarBunun bir de sonrası var... Hakkımız da hayırlısı bakalım...![]()
Yok olmaz Yani olmamış. Link duruyor..sen o kısmı komple sil bence..
![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.