![]()
Benzer işler :dd
Normal sigarami?![]()
Millet ne kadar rahat, ben kaç yıllık arkadaşlarımdan en ufak bir şey isteyecekken yüzüm kızarıyor aq.
Kübo like atınca aklıma geldi, kızdan paso yuro istiyorum kendi kendime kuyumu kazmışım ya la..........
Bi kere benzinlikte adamın teki benimle sohbet etmeye çalışıyor işte yakıt alırken ben de pek sevmiyorum öyle sohbetleri kendi kendine anlatıyor ben de dinliyor gibi yapıyorum konuştu konuştu anlattı, sonra bana sordu sen nerelisin gardaşım? yaptı. Çinçinliyim ben dedim, haa iyi iyi görüşürüz dedi arabaya bindi gitti.evet
haymanalı deli oğlan, ahmet'in yakın akrabasıLazım oluyor vurdu kırdı , win x win yani.
Bi kere benzinlikte adamın teki benimle sohbet etmeye çalışıyor işte yakıt alırken ben de pek sevmiyorum öyle sohbetleri kendi kendine anlatıyor ben de dinliyor gibi yapıyorum konuştu konuştu anlattı, sonra bana sordu sen nerelisin gardaşım? yaptı. Çinçinliyim ben dedim, haa iyi iyi görüşürüz dedi arabaya bindi gitti.
Alakasız anılar vol. 51984591082308912
İmkan versen daha takdir edilecek ne yanlarımız varda hiç vermiyorsun imkan........Farkindalik güzel bişeytaktir ettim delikanlı 😁😎
İmkan versen daha takdir edilecek ne yanlarımız varda hiç vermiyorsun imkan........
neyse ki evlilik düşünmüyorsun dert değil hadi gidelim buralardan......Tüm imkanları vereceğim, ama beni taniyinca sevmeyebilirsinhuysuz inat bencil kadinin tekiyim, sen bilmiyon
![]()
neyse ki evlilik düşünmüyorsun dert değil hadi gidelim buralardan......
sürekli sayfayı yeniliyorum hala içeri telefon numarası olan dm gelmemiş :/Haydi o zaman..
Ansizin DC vericem hic ummadigin andaaasürekli sayfayı yeniliyorum hala içeri telefon numarası olan dm gelmemiş :/
phone number diyorum dc diyor........Ansizin DC vericem hic ummadigin andaaa
Oda olur inşphone number diyorum dc diyor........
Ya manitler yok ya da olanlar mesaj atmiyordurManitten gelen msj ifşası var diye geldim yokmuş
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.