İyi tatillerSn. XXXXXX , 2353308xx takip nolu rezervasyonunuz basariyla tamamlanmistir. Otel giris belgeniz en kisa zamanda gonderilecektir. Iyi tatiller dileriz. B038
İyi tatillerSn. XXXXXX , 2353308xx takip nolu rezervasyonunuz basariyla tamamlanmistir. Otel giris belgeniz en kisa zamanda gonderilecektir. Iyi tatiller dileriz. B038
Bu iki şeyi bağdaştırmak..
Suna başkandan mı bu mesaj?
Suna başkan kim yaSuna başkandan mı bu mesaj?
Suna başkan kim ya
Bir senede silmişsin koskoca başkanı hayatından😁Ben tamamen unutmuştum onu @macecik 🤭
Kendimi gizli bir şey yaparken yakalanmış gibi hissediyorum şu anBir senede silmişsin koskoca başkanı hayatından😁
Gizli işleri aydınlatmak benden sorulur😁Kendimi gizli bir şey yaparken yakalanmış gibi hissediyorum şu an
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.