evden çıkamıyon çıksan o 10 dakikaya denk gelirlerKargodan mesaj geldi hala gelecekler. Uyuz oluyorum şunlara.
versene tepki ne vermiyon ?Kızımı at çiftliğine götürdüm reelslere tepki vermedin?
Bedava peyniri nereye koyuyorlardıÜCRETSİZ kişisel gelişim, psikolojik destek ve sorun çözme teknik eğitimlerimiz, ülke vatandaşlarımız yararına, Uzman Psikologlar tarafından hazırlanarak, sizlere sunulmuştur.
AŞAĞIDAKİ LİNKİ TIKLAYARAK BU ÜCRETSİZ VİDEOLU EĞİTİMLERE HEMEN KATILABİLİRSİNİZ:
https://bit.ly/3nTDlut B038
Psikolojimin bozuk olduğunu nasıl anladılar acaba..
Bana se senin kızının bindiği attan diyemedim Frenk üzümümversene tepki ne vermiyon ?
sen sallamiyon mu onu izlemiyor musun reelsleri ?
Ne kadar ayıp
hep bu içimize attıklarımızdan hep....Bana se senin kızının bindiği attan diyemedim Frenk üzümüm
Akraba ama denmiyor ki çok malsın senle mi uğraşıcam eksik akıl diyehep bu içimize attıklarımızdan hep....
neyse tak tak tak tak söylicez ki ne olduklarını bilecekler![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.