Ben abdulhamiti savundum sandımdııı![]()
Ona gönderme yaptım zaten
Ve aklımdan geçen de sendin dbdndn
Ben abdulhamiti savundum sandımdııı![]()
Git buradan!ABLANIN SESİNİN LEŞLİĞİ ALKMDLKAMFA ÜFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF
Sende @tekmiyek mercimek çorbasnda orgazm olan var bilmem anlatabildim mi @HolySpectre 😂😂😂Erekte olacaksan çalmıyım reis askljdhajkd
Şeytanın avukatı olmak gibi cılgınca bir fikrin varsa beni de savunabilirsinOna gönderme yaptım zaten
Ve aklımdan geçen de sendin dbdndn
abi 10 dk şarkımı olur yarısında keserim dayanamam başka bişi mi seçsen![]()
Git buradan!
:))))))
Kimse mercimeğe olan aşkımızı sorgulayamazzSende @tekmiyek mercimek çorbasnda orgazm olan var bilmem anlatabildim mi @HolySpectre 😂😂😂
ulan ben kendimi savunamıyom koskoca şeytanı nası savuncam 🌸Şeytanın avukatı olmak gibi cılgınca bir fikrin varsa beni de savunabilirsin![]()
Belki sorunda oradadır. Sadece kendini savunamıyorsundur. Koskca seytanı bile cennete sokabilirsin belkiiiulan ben kendimi savunamıyom koskoca şeytanı nası savuncam 🌸
Sevdin mi seeen ben istedimkim istediyse yüreğine sağlık
çok beğendim yüreğine sağlık canım :*Sevdin mi seeen ben istedim
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.