Burdayız yahu .d bizde yalan yokLan olm ne vedası dur hani zabaaa gadar burdaydıkkkk
Burdayız yahu .d bizde yalan yokLan olm ne vedası dur hani zabaaa gadar burdaydıkkkk
Sen dansözü çalmadınBurdayız yahu .d bizde yalan yok
zabaaaa kadarTamam hadi şimdi gececi tayfa için tekrar başla 2 kupa kahve içtim ben![]()
Çok sağol reis eyvallahAğzıne emeğine sağlık @tekmiyek çok güzel yayındı 🤗
Varam yasak greyfurtu yazayım o zaman ben….zabaaaa kadar
geçen aynı şeyi ivan beyin yayınında yaşadım ben hghshfBu dj hic konusmuyo mu diyorum..yayin bitmis meyersem
Oto yayin da fena degilmis he..geçen aynı şeyi ivan beyin yayınında yaşadım ben hghshf
Estafirullah efenim biz çok eylendik sizin kaybınız akjlsdhkjasdOto yayin da fena degilmis he..
@tekmiyek kusura bakmazsin artik...kafa yerinde deil
Dogru diyorsunEstafirullah efenim biz çok eylendik sizin kaybınız akjlsdhkjasd
Aaa yayın esnasında yoktunuz burda efenim, çaktırmadan mi dinledinizBaşarılı yayındı @tekmiyek
Eveett şurdaki radyoya basip açtimAaa yayın esnasında yoktunuz burda efenim, çaktırmadan mi dinlediniz
İyi etmişsiniz o yüzden diyoruz gizliden açıktan diye muhakkak dinliyor birileri. Yine çok tatlı bi yayındı ya. Bi dahakine aktif katılımınızı beklerim .d Teşekkürler bu aradaEveett şurdaki radyoya basip açtim
Aktif miİyi etmişsiniz o yüzden diyoruz gizliden açıktan diye muhakkak dinliyor birileri. Yine çok tatlı bi yayındı ya. Bi dahakine aktif katılımınızı beklerim .d Teşekkürler bu arada
Pasif katılımı yapmışsınız zaten birde aktif görmek lazım sizi dinleyici olarak. Bence çok güzel isteklerde bulunabilirsin .d o potansiyeli görüyorum şu an aksjdhakjhd Aktif mi diyıı yaa .dAktif mi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.