Aslında hem evet hem hayır. Çok karışık bir konu..3 hayırla uğurluyorum seni Akif
Hiç bilmediğimiz bir ülkeyr gidip yerleşmeye.?
Var mısın hiç bir teknolojinin olmadığı bir yerde 2 3 ay yaşamaya..
Aslında hem evet hem hayır. Çok karışık bir konu..3 hayırla uğurluyorum seni Akif
Hiç bilmediğimiz bir ülkeyr gidip yerleşmeye.?
Müzik konusunda çok şeyimdir nasıl derlen bugün rap dinlerken yarın türk sanat müziği dinleyen modellerdenim ama ajdar da olmaz bee..Evet hatta Norveçin bol oksijenli dağları olsun gideceğimiz yer Sjsjsjs
Ajdar konseri ? Sjsjsj
valla ben bilmem konuşanlar mı ne o programda kaç tane kadından duydumda merak salıp bakındım...Allah seni kahretmesin ya sen sarı tutku için tarla da satarsın
Yokum! Gazino pavyon erkeklerin işi siz gidin Sjsjssj
Ankara dan İstanbula koşalım ?
Beraber bineceksek olur. Yoksa ben eşekten başka bir şeye binmem. Yükseklik sevmiyorum daha doğrusu ata güvenmiyorum..Yaparım ben yaralı ceylan Sjsjsjs
Ata binelim ?
İçimde bir vahşet düşkünü olabilir belkim ama boğa yerine gel boks maçına gidelim. Boğalara yazık. Gerçi ben etçil adamım sonrasında ızgara yapacaksak olur diycem ama yok yok kalsın izlemeyelim. Gel boks izleyelim ağızzlarını burunlarını dağıtırken..Bizi izleyeceklerini neden düşünmüyorsun ?varım hadi gönlün olsun Sjsjsj
Arenaya gidip boğa kavgası izleyelim ?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.