Sabah mahmurluğu :d şikayet etmenin hayasızlık olacağını düşünmemişim demek ki fjxjBu arada haylazlıkla değil hayasızlıkla olacak kızlar söylemeden duramadım dfhjss
Sabah mahmurluğu :d şikayet etmenin hayasızlık olacağını düşünmemişim demek ki fjxjBu arada haylazlıkla değil hayasızlıkla olacak kızlar söylemeden duramadım dfhjss
Yaşlandım ya ondan öyle geliyordur nfjxjMasal gibi geldii 😍![]()
Yok ya ne yaslanmasi daha genceciksin. O benim bahanem bikeree 😁Yaşlandım ya ondan öyle geliyordur nfjxj
Yaklaşık 10 yıl sonra Chen ile Uykuya doğru programı yapmaya başlarım :dYok ya ne yaslanmasi daha genceciksin. O benim bahanem bikeree 😁
İlk dinlemeye gelen ben olurummYaklaşık 10 yıl sonra Chen ile Uykuya doğru programı yapmaya başlarım :d
Uyuduğunuzu nereden anlıcam ama 🥺İlk dinlemeye gelen ben olurumm
Sen anlat ya anlamazsin amaa ben ruyami sekillendirirsinn 🤪Uyuduğunuzu nereden anlıcam ama 🥺
Ben anlatmiyim ya, uykulariniz kacar 🤪
Sonra kendim uyuyormuşum :d
Ben anlatmiyim yauykulariniz kacar 🤪
Ben deftere geçerken yanlıs yazmış olabilirim sonda da bir heceyi yemişim 🤣🤣🤣Bu arada haylazlıkla değil hayasızlıkla olacak kızlar söylemeden duramadım dfhjss
Hayır :d uykun geldi mi senin de kfkdTRT spikerliği falan yaptın mı?
Niye gelsin yav. Güzel sesin var tane tane ne güzel işteHayır :d uykun geldi mi senin de kfkd
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.