Kadın zaten ifade ediyor,defalarca adamın uyardığını.Haber izlenmiyor yeminle herkes bir yol tutturmuş gidiyor.
söylersin istemediğini o kadar
giyiyorsa da napıcaksın bırak haline yaa
Haberi izlemedim başlığı okudum sadece. Eşlerin bu konuda birbirine sorumluluğu olduğunu düşünüyorum. Acaba başta öyle miydi değil miydi ? bunu çözüm gören adamın bunlari düşündüğünü sanmıyorum. Çoğunluk evlendiğini ben bunu değiştiririm diyerek evleniyor .Kadın zaten ifade ediyor,defalarca adamın uyardığını.
“Giyiyorsa da giysin bırak haline “ demek olmaz.
Namusu,karısı ! Nasıl bıraksın haline ? :)
Ha çözüm şiddet uygulamak mı? Tabi ki hayır.
Ha şöyle bir nokta da var.
Sen bu kadını görüp beğendiğinde açık giyiniyorduysa,taytlı felan geziyorduysa beğenip sevip evlenmeyecektin! Hadi evlendin o zaman şimdide karışmayacaksın,sen onu öyle sevip aldın.
Ha yok kadın mutasıp giyinip geziyordu sen öyle sevdin aldın evlendikten sonra değiştiyse şiddet uygulamayı ayrı tutarak diyebilirim ki konunun genelinde adam haklı.
Evet,katılıyorum. Maalesef günümüzde dediğiniz gibi “evlendikten sonra ben bunu değiştiririm” diyerek evleniyorlar. Sonra problemler başlıyor.Haberi izlemedim başlığı okudum sadece. Eşlerin bu konuda birbirine sorumluluğu olduğunu düşünüyorum. Acaba başta öyle miydi değil miydi ? bunu çözüm gören adamın bunlari düşündüğünü sanmıyorum. Çoğunluk evlendiğini ben bunu değiştiririm diyerek evleniyor .
Giyme diye uyarmış daha önce,giyme sen de ablacım giyme.
Şiddeti haklı çıkarmaz bu.
Geçmiş olsun.
Haberi izlemedim başlığı okudum sadece. Eşlerin bu konuda birbirine sorumluluğu olduğunu düşünüyorum. Acaba başta öyle miydi değil miydi ? bunu çözüm gören adamın bunlari düşündüğünü sanmıyorum. Çoğunluk evlendiğini ben bunu değiştiririm diyerek evleniyor .
Ama o kadın da kimle evlense öyle yapar :/Iste cahil düsüncelerle..
Bu adam kimle evlende böyle yapar, çünkü evlilik yürütecek karekterde degil.
Ama o kadın da kimle evlense öyle yapar :/
Dayak şiddet asla güzel değil
Dayağı zaten normal bulmuyorum ama evliliğin de bir ağırlığı olması gerekir, eşlerin birbirlerine karşı sorumluluğu olması gerekir.Haberi okumadim..
Tayt giydigi icin kimse dayak hak etmez.
Dayağı zaten normal bulmuyorum ama evliliğin de bir ağırlığı olması gerekir, eşlerin birbirlerine karşı sorumluluğu olması gerekir.
Kocasıyla biraz inatlaşmış gibi duruyor. Erkek dışarıda neye bakarsa karısında ona izin vermiyor :)Kadin böyle bela bir kocayla beraber oldugunu bilmesi gerekiordu giymemesi gerekirdi.
Onun disinda ne olursa olsun siddeti kimse hak etmez.
Kocasıyla biraz inatlaşmış gibi duruyor. Erkek dışarıda neye bakarsa karısında ona izin vermiyor :)
Yok yyyyoook hepsi de bakıyoraynen : )
Erkekler neye izin vermiorsa , genelde tam da onu yapiordur. Cogunluk kismi diyelimde saldiriya ugramayalim simdi : )
Yok yyyyoook hepsi de bakıyor
Şahsen ben önümde taytlı biri yürürken etraftaki erkeklerin - her yaştan ağzının suyu akarak baktığını görünce rahatsız oluyorum![]()
Tiksinç.özellik yasli amcalar baktiginda. haklisin
Tiksinç.
Ama belki eski kuşu kalktığı günleri yad ediyordur :)) ban geliyorum demez yönetimin gözünden kaçar inş
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.