Tavsiye Edilesi "Blogvari" Instagram Hesapları

veronikaolmekistiyor

Uzaklaştırıldı
Eskiden kendi başlarına blog vardı, kendi uzantıları ile. Ama artık bloglar ınstagrama kaymış vaziyette. Peki sizin takip ettiğiniz blogvari Instagram hesapları nelerdir? Her konu ile ilgili olabilir. İnsan, müzik, gezi, bilim, din, sosyoloji, yemek vs.

pumpkin🌸

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
benim instayı paylaşmamışsınız, kırıldımmm..........

CipraLex

Gümüş Üye
olsa bi paylaşırdın ki sorma :T:
sen sana yazdığım telefon numarasına dönüp bakmamış adamsın, tapeleri yayınlatma şimdi gffhgdhfjkl
Şimdi az önceye kadar hiç aklıma gelmemişti vallah. Az önce nerden aklıma geldiyse mesajlara bakam dedim. Mesajlar silinmemiş duruyomuş. Sonra bir google amcaya bi danışayım dedim. Gördüm gördüm kero yu gördüm gibi bir durum oluştu...:D Ananas şeklinde kara tahta da güzelmiş haa..:D Değişik bir fikir..:D

pumpkin🌸

Elmas Üye
Vışşş...:D Sustum sustum..:D
dur kulaklarını çınlattıım bi anımı paylaşıp öle gidicem hgdgjhjk
geçenlerde bir beyle sosyal medya üzerinden sohbet ediyoruz. numara falan istedi derken vermeyince acıların çocuğu modunu açtı sen hiç hayatında bir erkeğin numarasını isteyip de alamadığın oldu mu falan dedi. ben de oldu dedim. oğlan şok bbfdgfhj nası anlat deyince dedim bi forumda akvaryum mevzusu vardı diye anlattım olayı o da hayran kaldı tavrına hdgjjkl öle yani bu da böle bi anımdır, içimde ukde kaldı resmen numaramı örselemen ghgjdfjk yeni travma yüklendi sayende ghdhf

pumpkin🌸

Elmas Üye
Şimdi az önceye kadar hiç aklıma gelmemişti vallah. Az önce nerden aklıma geldiyse mesajlara bakam dedim. Mesajlar silinmemiş duruyomuş. Sonra bir google amcaya bi danışayım dedim. Gördüm gördüm kero yu gördüm gibi bir durum oluştu...:D Ananas şeklinde kara tahta da güzelmiş haa..:D Değişik bir fikir..:D
aman tanrım ben şok resmen stalklanmışım şu an hggfhk bi diyetisyen arkadaş hediye ettiydi bana onu hggsgfhk

CipraLex

Gümüş Üye
dur kulaklarını çınlattıım bi anımı paylaşıp öle gidicem hgdgjhjk
geçenlerde bir beyle sosyal medya üzerinden sohbet ediyoruz. numara falan istedi derken vermeyince acıların çocuğu modunu açtı sen hiç hayatında bir erkeğin numarasını isteyip de alamadığın oldu mu falan dedi. ben de oldu dedim. oğlan şok bbfdgfhj nası anlat deyince dedim bi forumda akvaryum mevzusu vardı diye anlattım olayı o da hayran kaldı tavrına hdgjjkl öle yani bu da böle bi anımdır, içimde ukde kaldı resmen numaramı örselemen ghgjdfjk yeni travma yüklendi sayende ghdhf
Huyum kurusun..:D Ekmeğini yiyorum 16 yıldır bu huyumun. Hatta dur 17 yıl..:D

pumpkin🌸

Elmas Üye
Valla az önceye kadar hiç aklımın ucundan geçmemişti. Nerden geldiyse geldi bakam dedim..:D El salladım sana gördün mü? :D
yok valla görmedim hgdghfk

bak cidden çok takdir ediyorum seni helal olsun, tanımadığım insanlara bile anlatıyorum, beyler şöle olmak çok mu zor diye hdghfk

pumpkin🌸

Elmas Üye
Bana soruyorsan çok zor değil...:D Diğerlerine göre bilemem..:D
yok valla zor, benim karşıma çıkan türünün tek örneği bi sen varsın, 2. bir kişi görmedim senin müzeye kaldırılmanı yönetimden talep ederim gsfghfjkl

Üst Alt