Nerde yaaa ben göremiyomgördüm 9 saniye falan sürdü
Göremiyorum gözlerimi şaşi yaptim olmadı @Xasthur olsa üzerini çizerdi.resimin ortasındaki beyazlığa odaklanın
gördüm 9 saniye falan sürdü
Anaa bulamadınız mı hakkat ağaca bakınKizz cizip göndersene jdjdjs
Yoo hala göremiyorumAnaa bulamadınız mı hakkat ağaca bakın
dallarin arasinda ki boşluga odaklan hatta iki yaprak varya iceride olan onlar kulagi olacak ((:Eee yan çevirdim yine yok bu
Yolarım saçimi başimi ya hala göremedimdallarin arasinda ki boşluga odaklan hatta iki yaprak varya iceride olan onlar kulagi olacak ((:
Ne geziyor bu tavşan orada ya![]()
sola yatır
çıkmış erik ağacına canı erik çektiyse demek kütür kütür 😂Ne geziyor bu tavşan orada ya
Gece gece dert loading
Teşekkürler @Uhciha bulamamak ne kötü ya jfjfçıkmış erik ağacına canı erik çektiyse demek kütür kütür 😂
Allah kimseyi bulamamakla sınamasın fjdjshshshTeşekkürler @Uhciha bulamamak ne kötü ya jfjf
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.