Aaa ne guzel 😍Otobüsü bozdum karavan yaptım hadi forum sakinleri tatile 3 değil 30 kişi doluşun..:)
Rotada nereler var?
Aaa ne guzel 😍Otobüsü bozdum karavan yaptım hadi forum sakinleri tatile 3 değil 30 kişi doluşun..:)
Rotasız kaptan.. :)Aaa ne guzel 😍
Rotada nereler var?
Şavşat neresiymiş diye baktım. Çok güzel ve huzurlu gözüküyor. Yola çıktığınızda buraya fotoğraf atsanız ne iyi olur. Biz de görmüş oluruz 😊Rotasız kaptan.. :)
Ama bu aylarda şavşat güzel olur diyorum.
Şu an plan yok ama gidersem söz bol bol atarım fotoğraf..:)Şavşat neresiymiş diye baktım. Çok güzel ve huzurlu gözüküyor. Yola çıktığınızda buraya fotoğraf atsanız ne iyi olur. Biz de görmüş oluruz 😊
Alkadraz ben tatil planini yaptim Sabaha kadar otel odasında siyah perdeleri cekip kirmizi bira icip batak oynayacagiz ...odayi goz gozu gormeyecek sekilde kalin bir sigara dumani ile kaplayip .birbirimizi arada bir attigimiz kahkahalar dan taniyip, oynasana oluuum diye bagiriacagiz ve bu Tek derdimiz olacak ...:)
işte bana böyle tekliflerle gelinAlkadraz ben tatil planini yaptim Sabaha kadar otel odasında siyah perdeleri cekip kirmizi bira icip batak oynayacagiz ...odayi goz gozu gormeyecek sekilde kalin bir sigara dumani ile kaplayip .birbirimizi arada bir attigimiz kahkahalar dan taniyip, oynasana oluuum diye bagiriacagiz ve bu Tek derdimiz olacak ...:)
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.