Yavrum hepsi igrenç..Ortak diş fırçası mıııı🤢
Diğerlerine okeyim mi zannettin asdfghjYavrum hepsi igrenç..
Bu kadar seçici olmayı sana yakıştırmadım! Aynı tuvalet bezine popiş silerek ekonomik katkı sağlamanın neresi iğrenç??Yavrum hepsi igrenç..
Yorum yapmak istemiyorum.Bu kadar seçici olmayı sana yakıştırmadım! Aynı tuvalet bezine popiş silerek ekonomik katkı sağlamanın neresi iğrenç??
Yırtmasa ayılar gibi ağaç kabuğuna da sürtebilirler bence mahsuru yokYorum yapmak istemiyorum.
Taş ile silmek daha iyi bir secenek gibi geliyor, bilemiyorum Altan.
Tahayyül ettirmezsen, sevinirim.Yırtmasa ayılar gibi ağaç kabuğuna da sürtebilirler bence mahsuru yok![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.