- Katılım
- 3 Ocak 2021
- Mesajlar
- 1,789
- Tepki puanı
- 358
- Puanları
- 113
- Yaş
- 28
- Konum
- Hologramya
- Cinsiyet
- Kadın
ağzım kamaştı iyimi
ben konfiç100 ün yalancısıyım ama oyle kokan adamın yerinde olsam hiç olmzsa haftada bir ıslak mendille silerdim kendimi komple:))Duş almaz mi hiç allasen neymiş o öyle ya
tşk edrm enişteBarbara=çavuş üzümü
reja ederim ne zaman enişte oldum ben laha yokuştayım halbuki enişe ne ara geçtiim :)tşk edrm enişte
anason sadece latife sen olsan olsan krizantem olursun :)Anason olmucammmm bennn
Bana bunlarla gelin:)anason sadece latife sen olsan olsan krizantem olursun :)
Eşledim sizi enişte sen yüzükleri hazırlareja ederim ne zaman enişte oldum ben laha yokuştayım halbuki enişe ne ara geçtiim :)
kimle eşledin düğün günü mü görecem kızı :))Eşledim sizi enişte sen yüzükleri hazırla
yüz görümlüğü?kimle eşledin düğün günü mü görecem kızı :))
yüz derken deri yüzmek gibi mi suda yüzmek gibimi bankunot olan 100 mü yoksa konfiç100 ün 100 ü mü biraz açsan kafam kırıştı kafamı bi ütülesen her şeyi net görecem de :)yüz görümlüğü?
Gelin yüzüyüz derken deri yüzmek gibi mi suda yüzmek gibimi bankunot olan 100 mü yoksa konfiç100 ün 100 ü mü biraz açsan kafam kırıştı kafamı bi ütülesen her şeyi net görecem de :)
işte ben de onu diyon hangi gelinin yüzü yüzü gelin ...valla barbara esir düşmüş türk askeri gbiisin se r veriyon sır vermiyon haa :)Gelin yüzü
yok ben seçemem beni kim seçerse onun olacam :)
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.