Hangi üyeyi hangi tarım ürününe benzetiyorsunBen bu oyunu neden anlamadim : )
Örnek; Rayiha-Kabak gibi
Kendime de kabak dedim ya hayırlısı:d
Hangi üyeyi hangi tarım ürününe benzetiyorsunBen bu oyunu neden anlamadim : )
Senin kabak aşkın... Pek sevilmiyor bu yemekHangi üyeyi hangi tarım ürününe benzetiyorsun
Örnek; Rayiha-Kabak gibi
Kendime de kabak dedim ya hayırlısı:d
Senin kabak aşkın... Pek sevilmiyor bu yemek
Ben kelek severim :dSenin kabak aşkın... Pek sevilmiyor bu yemek
Ben mecbur kalınca ayıp olmasın diye yerimyesil kabak mi ben cok severim . )
Ben mecbur kalınca ayıp olmasın diye yerim
Bana ne sevmem iştesevilmez mi ya ; ) her türlü : )
Bana ne sevmem işte![]()
Mantara bayılırımmantar sevior musun ? onun yerine mantar sev o zaman.
Mantara bayılırım
Frenk vardı ya ona hep Frenk üzümü demek isterdim. Konuda aklıma geldi
Frenk üzüm :)
Mantarın tadı var. Kabak? Tatsız tuzsuz yaşlı yemeği
İyice kabak tadı verdi dedikleri şey öyle miydi :))
Afiyet olsun yerim ama bayılmadan ağzımda büyüyor kağıt yemiş gibiya ben bayilirim, kabaga patlicana felan..
O dağ gibi yiğit adam çulsuz mu kaldı şimdi :)tarlalarini satmisti bir kons ugruna en son : )
O dağ gibi yiğit adam çulsuz mu kaldı şimdi :)
Yurt dışına gidicem diyordu en son, guzel adamdı ama (:: ) öyle , nerelerde acep ..
Yurt dışına gidicem diyordu en son, guzel adamdı ama (:
Bak çakalı görüyor musun bizim hiç haberimiz yok (:gitmisti de ; ) sonra noldu bilmiorum.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.