Mikemmel fikir baikan kim oluo :))çeki parti kuralım adı da HALKIN VİLLA PARTİSİ olsun. HVP .
SELEEPLESS BAKAN OLSUN her şeye bakan chan kadın kolları sorumlusu sende savunma bakanı ol chan de kültür bakanı olsnMikemmel fikir baikan kim oluo :))
Ben nie savunms bakanı oluommööööSELEEPLESS BAKAN OLSUN her şeye bakan chan kadın kolları sorumlusu sende savunma bakanı ol chan de kültür bakanı olsn
çeki sen başkansın villa senin sonuçta :))SELEEPLESS BAKAN OLSUN her şeye bakan chan kadın kolları sorumlusu sende savunma bakanı ol chan de kültür bakanı olsn
Okayyyy:)))çeki sen başkansın villa senin sonuçta :))
çeki sen başkansın villa senin sonuçta :)
çüünkü hemen savunmaya geçtin bak :))Ben nie savunms bakanı oluommöööö
sen her şeye bakan bakansın sleeplessBen gene bir yerlere birşeyler oldum
kdlaksaks
Başbakıcı mı oluyor osen her şeye bakan bakansın sleepless
aslında senden yürek yakan yere bakan da olur hee :))Başbakıcı mı oluyor o
kfşakd
: ))))))))ÇİLE OLSA DA ÇEKSEK :)
@SleepleSsS başak tanesi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.