Bir de Valentina ilk karısıymış.
İkincisinden de 18 çocuğu olmuş. Toplamda 87 çocuğu varmış.
Bir de Valentina ilk karısıymış.
Kızzz @Cherry o kadar kıyafet ve yemeği nasıl bulabilmişler 🙄 misafirliğe gitseler eve sığmazlar hangi odaya kaç kişi olarak yattılar acaba kafamda çok sorular birikti
Hergğn yapılan yemeği bemde bilemedim: )
Düğün yemeği gibi : ) kimsenin de yemeğe çağırdığını düşünmüyorum bunların: ))
Herkes kaçmıştır .
Düşünsene akşam yemeğine döner astırıyolar
Ben adamın birine güvenip, bir tane doğurabilirsem şükür duası edicem. Valentina anne Rusya’nın 140 küsür milyonluk nüfusuna yaptığı etkiye bak 😳
Çok şaşkınım, çok.
İnsan fabrikası 🧐
Ben halaları olsam iki tanesini kaçırır kendi çocuğum olarak büyütürdüm mesela.TR de olsa, cocuklara bayram senlik olurdu :: ))
bunlarin halalari teyzeleri napti acaba: )
Devlet himayesine almistir bunları , giderlerini de karşılamıştır sonuçta nüfusa büyük katkıları var hsjfjgk
Hadi yapmaz zevkli de bu kadarını çıkartmak?
Çoğalacaklar bide torun tombalak kuzenler damatlar gelinler bi bayramda çıkıp gelseler :)). Ama güzel bişey gelmeyen fark edilmez niye gelmedin diye küsemezlerHergğn yapılan yemeği bemde bilemedim: )
Düğün yemeği gibi : ) kimsenin de yemeğe çağırdığını düşünmüyorum bunların: ))
Herkes kaçmıştır .
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.