S
Serçe

Gerçek anlamda kabiliyetsizdir :)
Keki bilmem de profiterol harika oluyor dene çok basit : DDr. Oetker hazir Kek şeysi aldip yapmistim, kabarmadi..
O günde yengem gelmişti, bi dahakine şöyle böyle yap dedi.. yenge dedim Dr. Oetkerin hazir keki bu.. kadin sustu
Bi daha hazir bisey almadim![]()
Ya 3 yumurta şeker süt/yogurt kabartma tozu yağ vanilya kakao yada aroma hepsi bu kahkaha attım ya cesaret isteyen bir iş değil : D
KEK YAPABILIYORUMMM PROFİTEROL YAPAMIYORUMMM 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣@Küboo önce şeker le yumurtayı çok karıştır sonra diğer malzemeleri dök ama kabartma tozunu iki tane kullan yarına Bi kek anlığı alırmıyız senden ? Sen cesursun yaparsın! : D
Kabarmayınca kabarmiyor işte... Yumurtanın akıyla beyazını ayrı çirptiğimiz halde her detayına dikkat ettiğimiz halde... OlmuyorYa 3 yumurta şeker süt/yogurt kabartma tozu yağ vanilya kakao yada aroma hepsi bu kahkaha attım ya cesaret isteyen bir iş değil : D
Demek yumurta kırmayı bilmiyorsunnnnBİ SİZ MÜKEMMELSİNİZ Bİ SİZ KABİLİYETLİSİNİZ HER ŞEYİ BECERİYORSUNUZ MAAŞALLAH
SİZE NE KARDEŞİM YEMEK YAPAMAYAN YUMURTA KIRAMAYAN İNSANDAN DERDİNİZ BU MU GERÇEKTEN .S.S
benim bilmediğim 5 vakit namaz tatlımDemek yumurta kırmayı bilmiyorsunnnn
Anladık anladık sen harika bir insansın 🤪benim bilmediğim 5 vakit namaz tatlımonu da biliyorum aslında. bilmem anlatabildim mi
![]()
fevkaladenin fevkinde mükemmel bir insan dersek daha doğru bi kullanım olurAnladık anladık sen harika bir insansın 🤪
Kızlar eğer tarif yazarım derseniz size bir tarif sitesi açabilirim 😊Bir de nefis yemek tarifleri gibi sitelerden tarif alıyorsam mutlaka yorumlara bakarım. Yorumlarda olumsuz şeyler çok fazla ise hiç girişmem o yemeğe.
Yorum önemli.
Tutmaz o site, o kadar çok var ki. Vaktine ve emeğine yazık.Kızlar eğer tarif yazarım derseniz size bir tarif sitesi açabilirim 😊
Ayy tam şöyle bişi yazacaktım sen yazmişsinTarif eksikse olmaz tabi.
Bazıları özellikle eksik veriyorlar ki aynısını yapamayalım diye.
Çok fesatlar çok.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.