Yani şimdi zirveye çıkmadan neyse vazgeçtim, bu yetti deyip geri mi iniyormuş kişi? Kafam karıştı.
Kısa Özet (Meta): Tantra nedir, orgazmın fizyolojisi, yaygın mitler, evde yapılabilir nefes/meditasyon pratikleri, çift iletişimi, etik ve güvenlik; SEO uyumlu kapsamlı rehber.
Bu metni serbestçe paylaşabilir, ancak lütfen kaynak verin: siteniz.com. Görsel/bağlantıları forum kurallarına uygun şekilde düzenleyin.
Bilen bilio da...Sizin için çetcipitiye sordum
Biraz uzun zor zahmetli sanki ne dersin? Türk erkeeenin bu kadar sabrı yok bana göreBilen bilio da...
Ame hizmetine minettariz.
Her şey çok yavaş bence daha çok enerji harcatırEfor sevmeyen insan işi bu
Tabii maraton varken 100 metre hizli kosu da ne ya?Biraz uzun zor zahmetli sanki ne dersin? Türk erkeeenin bu kadar sabrı yok bana göre
Hızlı tüketim çağındayız aynen. Kişi sıkılır bence. Olsa da olmaz yani.Her şey çok yavaş bence daha çok enerji harcatır
Bir bardağı elin kolun kıpırdamadan dümdüz tutmak gibi
Zevk meselesi şimdi ne desem ağır kaçar konuyaHızlı tüketim çağındayız aynen. Kişi sıkılır bence. Olsa da olmaz yani.
Asya da meşhur sanırım bu tarz şeyler. Herhangi bir asyalı istanbul keşmekeşliğinde bir kaç gün takılsa milli sporu olarak gördükleri bu şeyi reddederler kesin
Sarılıyorsun falan kısaca özeti. Osuruktan bir şey işteBu neymişçok uzun konu merak uyandırdı okumaya başlasam sıkılır mıyım
Seksi zevkten çıkarıp görev haline getirmek büyük sorunTabii maraton varken 100 metre hizli kosu da ne ya?
Vakit ayirilmali ya..yani duruma göre
Türk erkegi konusunda SOsyo kulturel nedenlerden felsefe okumijim simdi de..
Onca makale sarılmakla ilgili mi üff okumamışım iyikiSarılıyorsun falan kısaca özeti. Osuruktan bir şey işte
Problem, hemen doruğa ulasmak istenilmesi.Seksi zevkten çıkarıp görev haline getirmek büyük sorun
VurkaçProblem, hemen doruğa ulasmak istenilmesi.
Bu zamanda duyular asiri uyariliyor..her yerden bombalaniyoruz.
Hemen tatmin, ardindan da kocaman bir bosluk..boslugu doldurmak isterken yine bir Rallye.
Seytan cikmazi.
Doyumsuzluk..vb
PAtpatpatVurkaç
Ay burcu ikizler, hocam.Siz hala burada mısınız?
Evet evet bu konuda oldukça kararlısınız.Ay burcu ikizler, hocam.
Dalga gececek bir seyler hep buluruz.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.