zaten üye kartında "yorumbaz" yazıyorOnun yorumları göremediğim için hep böyle anlamadığım şeyler oluyor. 🤦♀️
okur - yazar değil asdjksajkda
zaten üye kartında "yorumbaz" yazıyorOnun yorumları göremediğim için hep böyle anlamadığım şeyler oluyor. 🤦♀️
Bi mesaj yazdım ama haşlıcak beni gibime geliyorzaten üye kartında "yorumbaz" yazıyor
okur - yazar değil asdjksajkda
çünküüüüçünküüüü
kan kusar kızılcık şerbeti içtik deriz bizzz.......... 🚬
allah gecinden versin. daha nice bot pre'ler yapcaz seninle du bakim daha sadjsadkasjdBi mesaj yazdım ama haşlıcak beni gibime geliyoryorumsaz olsun benim açıklamam
Ölünce iyi bağlama çalardı rahmetli dersiniz.
çünküüüü
ne kadar yenilirsek yenilelim kuyruğumuz hep diktir.......... 🚬
üni zamanı da böyleydin. hep sınav üstüne sınav, ekmek arası sınav. hatta lavaboya gidince bile sınav çıkardı bedenden .s.sişte bu yaaa biz buyuzzzz
rüyamda taşınıyordum, unutmuştum ben bu mevzuyu varam ev bakam .s.s
yarın 3 tane sınavım var zaten .s.s
üni zamanı da böyleydin. hep sınav üstüne sınav, ekmek arası sınav. hatta lavaboya gidince bile sınav çıkardı bedenden .s.s
snn makus kaderin bu sanırım kanks .s.s
başarılar kanks. gönlümüz seninle.alttan ders aldığımdan mütevellit böle oluyo .s.s
ünide 1 günde 4 sınava girdiğimi hatırlıyorum .s.s vizeleri 5 günde yapmaya kalkarsan zaten en az 2 gün 2 tane sınav oluyordu, alttan gelenler de bindirme yapınca hiçbir defans kuyruğu dik tutamıyordududuuuuu .s.s
başarılar kanks. gönlümüz seninle.
becermeden gelme onları
Sen bunu yazınca toplu taşımadan inenleri beklemeden binenler.!!!!!!yürüyen merdivenin solunda duranlara takınltılıyım ensesine yapıştırasım geliyor tabii medeni bir toplumda yaşadığımız için sadece yol versene demekle yetiniyorum
Nereye basacak gelen misafir? Kanatlarıyla mı uçacak evinizin misafir odası veya oturma odası veya ağırlamayı planladığınız odasına/bölümüne? 😂Gelen misafirin kapı eşiğine veya dışına çorabıyla basıp girmesi 🤦
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.