Dışarının pis olduğu belli, ayakkabıdan çıkardığı ayağı içeri atsın 🤪Nereye basacak gelen misafir? Kanatlarıyla mı uçacak evinizin misafir odası veya oturma odası veya ağırlamayı planladığınız odasına/bölümüne? 😂
Dışarının pis olduğu belli, ayakkabıdan çıkardığı ayağı içeri atsın 🤪Nereye basacak gelen misafir? Kanatlarıyla mı uçacak evinizin misafir odası veya oturma odası veya ağırlamayı planladığınız odasına/bölümüne? 😂
Hee pardon yanlış anlamışım takıntını. Tamam şimdi oldu, ben takıntını gelen kişinin ayağının eviniz ile teması söz konusu olduğunu zannettim meğer öyle değilmiş.Dışarının pis olduğu belli, ayakkabıdan çıkardığı ayağı içeri atsın 🤪
Pek paspas atmaya uygun değil hocam hemen yanıbaşında merdiven var, ayak altı olduktan sonra koyma daha iyi 😅 eşiği zaten siliyorum, oraya basılması biraz daha kabul edilebilir de ayak altı olan yerlere de çorapla basılmaz ki yani 😂Kapı önüne paspas at eşiği de düzenli sil @AsteriX :d
İşte başak :))))Pek paspas atmaya uygun değil hocam hemen yanıbaşında merdiven var, ayak altı olduktan sonra koyma daha iyi 😅 eşiği zaten siliyorum, oraya basılması biraz daha kabul edilebilir de ayak altı olan yerlere de çorapla basılmaz ki yani 😂
Ben anladım annemde hep kızardı bize oraya basma halıya bas lkjdfng böyle bir minik hoplama gerektiriyorDışarının pis olduğu belli, ayakkabıdan çıkardığı ayağı içeri atsın 🤪
Aynı zamanda spor yaptırıyoruz işte fena mı 🤣Ben anladım annemde hep kızardı bize oraya basma halıya bas lkjdfng böyle bir minik hoplama gerektiriyor![]()
Kuruladıkça ıslanan şey.Islak kalmış havlular
Domestos dökersen eşiğe, kimse basmaz eşiğine. Bence öyle yap eşeğini sağlam kazığa bağla.Kapı önüne paspas at eşiği de düzenli sil @AsteriX :d
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.