PArfümle de olmaz ki
mesele tahrik ise bakışlardan gerisi yalan
Taştan tahrik olanlar bile varmış gördüm konular arasında...Artik botokslu suratlar tahrik ediyor. . Bakmasa da olur
Yav gözüne bakarken kokusunu alacaksın zatiiiTaştan tahrik olanlar bile varmış gördüm konular arasında...
duygu transferi şart o da gözlerle oluyor benim bildiğim![]()
Chanel No5 i not alayım ben. Bdns
Kendinizi şımartın Süreyya Hanım o para öyle de böyle de gidiyor zatenBugün bir parfüm aldim..sanki böbremin biri gitmis gibi hisettim ama degdi.dd
Test olarak sktm bilegime kac saat oldu..halen kokuyor.Gidim gidim skarim üstüme diye düsünüyorum.
Jean Paul Gaultier La Belle Intense
Aha @DehDemedenGidenAt ...kapitalizmin bize yaptiklari.d
Simarttim fazla da simarmayalim.Kendinizi şımartın Süreyya Hanım o para öyle de böyle de gidiyor zaten
gözler kokuyu ezer geçerYav gözüne bakarken kokusunu alacaksın zatiii
Bazı kokular, bazı trenlere yakışıyor. Evet koku güzeldir ama o kişide daha güzel durur ya öyle bişey kağıt helvam
Sildim notu. Bir hevesle not almıştım. ;/chanel no 5 her kadina gitmez.
Güzel ama agir kokudur : )
aslinda koku bir yana , bazi parfümler bazi tenlere hic olmaz. bu da cok önemli bir faktör.
Hangi renk göz lazımgözler kokuyu ezer geçer
renk değil ifadeHangi renk göz lazım
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.