Emanet duruyorsa yerine takalım. Emanet şekilde durur mu mide? Bu arada senin nickini görünce uçan çekikler geliyor aklıma.Böyle şeyler söyleme benim midem emanet duruyor yerinde
Emanet duruyorsa yerine takalım. Emanet şekilde durur mu mide? Bu arada senin nickini görünce uçan çekikler geliyor aklıma.Böyle şeyler söyleme benim midem emanet duruyor yerinde
Nasıl uçmuşlarEmanet duruyorsa yerine takalım. Emanet şekilde durur mu mide? Bu arada senin nickini görünce uçan çekikler geliyor aklıma.
Şimdi nasıl içiyorsunBen çocukken içiyordum , ama şimdi içmiyorum 🤣
Pipetle..yaslilikŞimdi nasıl içiyorsun
![]()
Japon ve çin mutfağında çorbaların suyu çok durudur çubukla et yumurta eriştesini yersin kalan su kase ile içilir.
Bende öyle içerim. Fakat hiç bir türk çorbası bence kase ile içmeye uygun değil.
Sevmem sulu tarhana ben bütün çorbaları bir tık yoğun severimnasil degiiiil, sen hic sulu tarhana icmedinmi![]()
Sevmem sulu tarhana ben bütün çorbaları bir tık yoğun severim
beyaz peynirli içtin mi sen acaip güzel oluyor
Ezine beyaz peynir eziyorsun çatalla işte kaseye aldın üstüne koy ye ÖÖFFF diyorumbabam sulu seviyormus, annem yillardir hep sulu yapar.. yogun ictigimde dedimki "aman tanrim bu ne güzel tarhana" ksdjkjsf
beyaz peynirli mii? pistikten sonra mi atiyorsun icine?
Ezine beyaz peynir eziyorsun çatalla işte kaseye aldın üstüne koy ye ÖÖFFF diyorumkarıştırınca sıcağıyla biraz eriyor birazı tane kalıyor.
yaz günü çorbada istemez canın ama lkdnmflgşküffff ben burdan cikiyorum ,diyetsel konuya dönüyorum skdjlskjdflsj fd.P
Çorba içmeyi bıraktım artık içmiyorum 😃Şimdi nasıl içiyorsun
Evde yapmışlığım vardır kaşık boşa kirlenmesin ama değilmi
direk kupaya doldur : ))
aklima dünyanin en cimri insanlari geldi : )
1 cay posetini 4 kere kullaniordu ; )
Dörtmü beş değilmiydi o yanlışmı yapıyormuşum ben
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.