survivor

pumpkin🌸

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
Mert diskalifiye olmak istiyormuş aşk meşk bişeyler olmuş
onu 2 gündür diyor ama feyk atıyor bence :honk:
geçen sude üzülürse bırakırım dedi, dün de tekrar sürgün adasına gönderilince ben böle hep sürgüne mi gitcem düşüncem devam edip etmiicemi dedi :honk: acun da sen bilirsin dedi hgsafjk

ay resmen survivorolog oldum .s.s yarının fragmanı bomba bu arada barış nisa yüzleşmesi var jsdgjk

S

Serçe

onu 2 gündür diyor ama feyk atıyor bence :honk:
geçen sude üzülürse bırakırım dedi, dün de tekrar sürgün adasına gönderilince ben böle hep sürgüne mi gitcem düşüncem devam edip etmiicemi dedi :honk: acun da sen bilirsin dedi hgsafjk

ay resmen survivorolog oldum .s.s yarının fragmanı bomba bu arada barış nisa yüzleşmesi var jsdgjk
Barış Nisa hala aşık gibi çünkü aralarında nefret var nefret de bir duygudur. Mert te kime aşık olacağını şaşırdı Sjsjs

pumpkin🌸

Elmas Üye
Barış Nisa hala aşık gibi çünkü aralarında nefret var nefret de bir duygudur. Mert te kime aşık olacağını şaşırdı Sjsjs
ya ben inanmıyorum ne sercan-nisa ne nisa-barış ne de nisa-ogeday aşkına :honk:
fazla yapmacık :honk:
mertin olayı tam çözemedim, konseyde açık konuşmadılar, röportajda da :honk:
ama twitterda edindiğim bilgiye dayanarak makbule diye biri varmış mertin sevgilisi ama adada da sude işte :honk: benim anlamadığım sude ile adada mı oldu hangi ara bu insanlar birbirleri için bu kadar değerli oluyor, açıklamalar o yönde çünkü her iki taraftan da :honk: neyse ben yarını bekliyorum olaylar olaylar :honk:

S

Serçe

ya ben inanmıyorum ne sercan-nisa ne nisa-barış ne de nisa-ogeday aşkına :honk:
fazla yapmacık :honk:
mertin olayı tam çözemedim, konseyde açık konuşmadılar, röportajda da :honk:
ama twitterda edindiğim bilgiye dayanarak makbule diye biri varmış mertin sevgilisi ama adada da sude işte :honk: benim anlamadığım sude ile adada mı oldu hangi ara bu insanlar birbirleri için bu kadar değerli oluyor, açıklamalar o yönde çünkü her iki taraftan da :honk: neyse ben yarını bekliyorum olaylar olaylar :honk:
Barış ile Nisa yaşadılar ama ogeday ile şuan başladı sanırım. İlk başlarda bunların Bi çalışma dönemi oluyor ya ordan kaynaşmışlardır bekleyelim görelim =)

pumpkin🌸

Elmas Üye
Barış ile Nisa yaşadılar ama ogeday ile şuan başladı sanırım. İlk başlarda bunların Bi çalışma dönemi oluyor ya ordan kaynaşmışlardır bekleyelim görelim =)
zaten biraz daha evde kalırsam en son survivora katılcam, orda bulurum artık herhalde birini :honk:

angie

2022-23
Bronz Üye
Nisa ogeden önce de gökhanla sevgili olmuş. Mertin iması buymuş ayy kaosa doyuyoruz.
Barıs sevmiyormus. Nisa çok ağlamıs barısalım diye ama barısmamıs barıs xd

S

Serçe

Adem birinci olmuşmuşmuydu anımsamıyorum ama Anıl olsun ya çok efendi o

Eunoia

Platin Üye
Evrimi seven var mı acaba Sedayı bilmiyorum hiç onun zamanında izlemedim. Ama kardeşine göre daha iyi oyunlarda.

S

Serçe

Bi dakika Sema dan daha mı iyi yani Seda hiç dikkatimi çekmedi henüz izlemiyorum arada iki video ya bakıp anlıyorum bazı şeyleri izlesem mi ya merak ettim şuan :)

Eunoia

Platin Üye
Bi dakika Sema dan daha mı iyi yani Seda hiç dikkatimi çekmedi henüz izlemiyorum arada iki video ya bakıp anlıyorum bazı şeyleri izlesem mi ya merak ettim şuan :)
Evet kaç kere yendi Semayı bende sürekli izlemiyorum tekrarlardan bakıyorum.
Ama izle bence :)

pumpkin🌸

Elmas Üye
sedanın puanı çok yüksek ya baya iyi performansı :honk:

ben gönüllüleri destekliyorum, ayşıl elenmeseydi onu destekliyordum ama sema favorim :honk: takım olarak gönüllü derken bireyselde ünlüleri seçiiyorum ben de :honk:

angie

2022-23
Bronz Üye
Tarihin en itici gonulluleri olmus. Normalde halktan oldugu icin gonullu severdim ama cok itiyorlar beni.

S

Serçe

Mevzu kazanmak ve hırs olunca Kardeşler bile yol ayrımına girer. Bakalım sema mı daha iyi Seda mı

S

Serçe

Zevkler tercihler tartışılmaz ama Nisa yı asla ogedaya yakıştıramıyorum onun levelinde bir kız değil.

Üst Alt