poliandri neymiş diye arattım ne kadar cahilsin kero keşke ölsen derken antropoloji dersinden hatırladımAma bebeğim Türkiye'de artık poliandriye geçilmesi şart oldu 1 erkek 1 evin masrafını üstlenemez artık....
Çok aci

poliandri neymiş diye arattım ne kadar cahilsin kero keşke ölsen derken antropoloji dersinden hatırladımAma bebeğim Türkiye'de artık poliandriye geçilmesi şart oldu 1 erkek 1 evin masrafını üstlenemez artık....
Çok aci
Yok bebeğimsu ben öle dedim diye bana laf sokuyoSen de mi @HolySpectre istiyorsun hayda işler çok karışık oldu ya
Hayır yani holi ye niye bu kadar rağbet oldu ki
Yatırımlık arsa gibi davranıyorsunuz
Yakınlarından köprü mü geçecek Havalimanı filan mi yapılacak @HolySpectre
Sen de mi @HolySpectre istiyorsun hayda işler çok karışık oldu ya
Ben bilmem sen yazmişsinİsteyen pumpkin hanımefendi .d
Varınızı yoğunuzu bana yatırabilirsiniz arkadaşlar güvenilir sağlam bir arkadaş arıyorsanız eğer adresiniz @HolySpectre dm den iban atabilirim.Sen de mi @HolySpectre istiyorsun hayda işler çok karışık oldu ya
@Johns seni istiyor @HolySpectre nfjdj@pumpkin yasak elma izlediğiden ötürü oluyor bunlar hep konu nasıl buraya geldi yine![]()
Konumuz bu mu şimdiVarınızı yoğunuzu bana yatırabilirsiniz arkadaşlar güvenilir sağlam bir arkadaş arıyorsanız eğer adresiniz @HolySpectre dm den iban atabilirim.
Seviyorsa dm atsın bence@Johns seni istiyor @HolySpectre nfjdj
Yasak elma: ben ne alaka meka@pumpkin yasak elma izlediğiden ötürü oluyor bunlar hep konu nasıl buraya geldi yine![]()
Çen bi dur yaa sen de başlık alcam diye bi ben bi holi çekil aramızdan çık git artık cons bende çatma çöp möp daha fazla dhshshd@Johns seni istiyor @HolySpectre nfjdj
Konuyu yine de sende tutmak istiyor işte anlasanaaa aşik Sana halaYasak elma: ben ne alaka meka
Seviyorsam gidip konuşayım benceKonuyu yine de sende tutmak istiyor işte anlasanaaa aşik Sana hala
Evet haklısın, holi ile aramızda adını koyamadığımız bişe varKonuyu yine de sende tutmak istiyor işte anlasanaaa aşik Sana hala
Bence de……Seviyorsam gidip konuşayım bence![]()
Ama ben dedim. Gelir konu nası buraya geldi diye sorar dedimkonu nasıl buraya geldi yine![]()
içinizden geçen şeyleri içinizden geçen konusunda şeapınAma ben dedim. Gelir konu nası buraya geldi diye sorar dedim![]()
Ay bi de mesajlarımızı sil isterseniçinizden geçen şeyleri içinizden geçen konusunda şeapın![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.