Nobody

Teknik Admin
Ay bi de mesajlarımızı sil istersen :honk:
Forumsal olsaydı taş üstünde taş baş üstünde baş kalmamıştı :honk:
Açıklama: gereksiz mesaj
Alakasız mesaj
Kero bi sus dhdhdjd
Şimdi bi suriyeli gelse bu konuya baksa bu ne biçim forum demez mi?
Bize bizim memleketimizde atar gider yapmazmı elalem neder @pumpkin aaaa :honk:

pumpkin🌸

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
Şimdi bi suriyeli gelse bu konuya baksa bu ne biçim forum demez mi?
Bize bizim memleketimizde atar gider yapmazmı el alem ne der @pumpkin aaaa :honk:
Şey geldi aklıma misafir gelecek diye hiç girip oturamadığımız o misafir odası :honk: ne alaka demeyin ben de bilmiyorum geldi işte :honk:

Eros

Ruhumun Ruhu
Altın Üye
Bizde burda istemiyoruz Amerika alsın

Johns

Gümüş Üye
Amerika alamaz avrupa alsın

Alice

Altın Üye
Kendimde başka ülkede yaşayan biri olarak ne diyebilirim '))
Bu tarz kontrolsüz göçler istila gibi oluyor

Johns

Gümüş Üye
Teksasa yerleştirin

Teksas en tutucu yer orada yer yok mültecilere daha çok new york, california alıyor ama oralarda da kontenjan doldu artık Trump gelmeden kaçmaya çalışıyorlar ama bakalım

Johns

Gümüş Üye
Kendimde başka ülkede yaşayan biri olarak ne diyebilirim '))
Bu tarz kontrolsüz göçler istila gibi oluyor

Sen nasıl gittin bilmiyorum ama tahminim benzer yollarladır benim gidişimle.. biz denetlendik tüm geçmişimiz eğitimimiz devlet onayından geçti ve devlet bize o yaşama iznini verdi. asla kıyaslamıyorum kendimi onlarla. Ben ülkemi savaş sırasında kaçarak satmadım. Biz gurbetçiyiz onlar istilacı.. Ayrıca biz gittiğimiz yerleri değiştirmeye çalışmıyoruz vergi verip namusumuzla para kazanırken onlar sözde kaçtıkları sistemi ülkemize sokmaya çalışıyor ve vergi vermeden hak sahibi oluyorlar.

Eros

Ruhumun Ruhu
Altın Üye
Teksas en tutucu yer orada yer yok mültecilere daha çok new york, california alıyor ama oralarda da kontenjan doldu artık Trump gelmeden kaçmaya çalışıyorlar ama bakalım
Yunanistan'a verelim bari

Eru

Platin Üye
Türkiye'de veya dünyanın herhangi bir yerinde istenmeyen insan olarak yaşamak zorunda olsam ya kafama sıkardım yada bi şekilde memleketime dönerdim.

Uyuz gibi böyle parazit gibi bir topluluk bu suriler. Kolay kolay genelleme yapmam bir millet hakkında ama gerçekten böyleler.

Alice

Altın Üye
Sen nasıl gittin bilmiyorum ama tahminim benzer yollarladır benim gidişimle.. biz denetlendik tüm geçmişimiz eğitimimiz devlet onayından geçti ve devlet bize o yaşama iznini verdi. asla kıyaslamıyorum kendimi onlarla. Ben ülkemi savaş sırasında kaçarak satmadım. Biz gurbetçiyiz onlar istilacı.. Ayrıca biz gittiğimiz yerleri değiştirmeye çalışmıyoruz vergi verip namusumuzla para kazanırken onlar sözde kaçtıkları sistemi ülkemize sokmaya çalışıyor ve vergi vermeden hak sahibi oluyorlar.
Yasalara uygun şekilde tabiki. Aşağılamak gibi düşünmeyin ama Suriyelilerin çok pis ve tuhaf hareketleri var onlar Suriyeli değiller galiba... Çünkü Suriyeli elit insanlar görüyorum Türkiye'ye gelenler çok farklı

Üst Alt