G5 kaplumbağa?Yine bir video geldi aklıma.. Çok video izliyorum sanırım..
G5 kaplumbağa?Yine bir video geldi aklıma.. Çok video izliyorum sanırım..
Yok bilmiyorum onu.G5 kaplumbağa?
Almanya ya göç edenlerin hala kruzberg de ne yaşadıklarını biliyorum dostum. Akrabalarım ve arkadaşlarım var...Aynı gemideyiz.
Daha beter olmamak için birlikte gemideki suyu boşaltmamız lazım.
Ancak şöyle bir gerçekte var ortada bunu göz ardı etmeyelim.
Nasıl Türkiye'den yıllar önce Almanya'ya çalışmak için göç eden bir kitlemiz varsa. Suriye'den de düzensiz göç esnasında gelen ve ülkeye katma değer sunan insanlar var. Sayıları çok olmasada.
Eğer o adamlar sokaklardaki, çöplerdeki dönüştürülebilir malzemeyi toplamasa, pislik içinde kalacağımız aşikar.
Bu sistemde hizmet etmeyen binlerce belediye, bizi temiz tutamaz.
Evet parklarda kadınlara sarkıntılık eden/etmeyen, nargile içen küstahlara diyecek sözüm yok.
Şu var ya içler acısı bir durum ya , bunu ironi olarak mı söyledin bilmem ama , benim denize düşüp yılana sarılma gibi bir huyum yok.Eğer o adamlar sokaklardaki, çöplerdeki dönüştürülebilir malzemeyi toplamasa, pislik içinde kalacağımız aşikar
Araptan dost olmayacağını en iyi bilenlerdenim diyebilirim.Almanya ya göç edenlerin hala kruzberg de ne yaşadıklarını biliyorum dostum. Akrabalarım ve arkadaşlarım var...
Aynı gemi de değiliz öncelikle onu söyliyim , ben elin arabını dost edinmem...
Dostum en vahimide şu söylediğin
Şu var ya içler acısı bir durum ya , bunu ironi olarak mı söyledin bilmem ama , benim denize düşüp yılana sarılma gibi bir huyum yok.
Ne ihtiyacın vardı ki mülteciye? , lanet olsun ben arabistandan gelip burada ticaret yapan arabı bile sevmiyorum. Banane savaştan kaçanlardan..
Ne için ülkeye alındıkların farkında bile değilsiniz.
Yanlış anlama , sana kızmıyorum.. Sadece bu tarz konuları artık konuşmak bana biraz sinir yapıyor
Araplardan kimseye dost olmaz bunu öğrenmelisiniz önce
Adrese dayalı nüfus kayıt örneğini paylaşmamış. Allah mutluluğunuzu daim etsin diyelim o zaman :)Tam evlenilecek erkek :))))
Yakışıklının adresi var mı
şimdi içim rahatladı awk .dAraptan dost olmayacağını en iyi bilenlerdenim diyebilirim.
Ve ben bunu söylemekten utanıyorum, 5 kıta ile ticari bağım var.
Sorun yaşadığım tüm firmalar (ülkeler demiyorum) firmalar; ya Türk ya Arap.
Araplardan kimseye dost olmadığı gibi kendilerine bile dost olmaz.
Almanya'ya göç eden Türkler konusundaki örneğim farklı bir düşünceyi ifade ediyordu, anlatamamış olabilirim.
Aynı gemide olmamızdaki kastım, onlarla değildi.
Sen, ben, bizdi. Türkiye olarak.
Yoksa onlar bizim gemimizin, iplerini bile çözecek kadar yaklaşmasınlar.
Valla ben amcamın anlattıkları ve giden arkadaşlarımdan biliyorum. Kendileri azıtıyor , bir de çete savaşları falan var rapciler ya.Almanya ya giden Türk ile bu sümüklüleri kiyaslamayin.
Bizimkiler isci olarak davet edildi.
Kacmadilar.
Xasthur neuköllnü civarini örnek vermis.
Daha gecenlerde orada bir yüzme alanini kapattirdi bu yobazlar.Kariya kiza sarkintilik, calilara sicmak..vandalizm..mafya vari hareketler.
Ben hic türkler yüzünden bir alanin kapatildigini duymadim.
Sanki almanyadaki türkler, izlediginiz mal gurbetcilerden ibaret amk.
Bu hatunu nasıl sinirlendirdiniz ya, büyük başarı njdjdjdAlmanya ya giden Türk ile bu sümüklüleri kiyaslamayin.
Bizimkiler isci olarak davet edildi.
Kacmadilar.
Xasthur neuköllnü civarini örnek vermis.
Daha gecenlerde orada bir yüzme alanini kapattirdi bu yobazlar.Kariya kiza sarkintilik, calilara sicmak..vandalizm..mafya vari hareketler.
Ben hic türkler yüzünden bir alanin kapatildigini duymadim.
Sanki almanyadaki türkler, izlediginiz mal gurbetcilerden ibaret amk.
Ya birik..Valla ben amcamın anlattıkları ve giden arkadaşlarımdan biliyorum. Kendileri azıtıyor , bir de çete savaşları falan var rapciler ya.
nöri kantarlardan bahsediyorum ben 4 milyonun 3 milyonu vizyonsuzdur muhtemelen.Ya birik..
4 milyon türk var hepsi mi repçi
Nedir istedigin vizyon?nöri kantarlardan bahsediyorum ben 4 milyonun 3 milyonu vizyonsuzdur muhtemelen
YokNedir istedigin vizyon?
Yoksa,niye yoruyorsun?
Fikrimin ince gülündeki mesaj baska ya neyse..nöri kantarlardan bahsediyorum ben 4 milyonun 3 milyonu vizyonsuzdur muhtemelen.
kafasında fötr şapka ve tüyü ile mercedesle köye gidip arkasından koşturan çocuklara durun ulen çekin elinizi diyenleri diyorum.
ilyas salmanın sarı mercedes filmi diyorum .d
ezginin günlüğü gibisin .dFikrimin ince gülündeki mesaj baska ya neyse..
He cnm..ezginin günlüğü gibisin .d
Biz;He cnm..
Adalet Agaoglu de lütfen.
Sari mercedes onun kaleminden, orjinal ismi de Fikrimin ince gülü.Anlamadin acikliyayim..
Simdi cok sinirlenecek bu arkadaslar..
Sözünün üstüne söz söyledik cünki .dddddd
Ben seninle konusurken,hep böyle lan nereye geldik yine olm mu olacam?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.