Bir takım şeyleri baştan kurmam gerektiği için biraz sürecek evet önceden haber vereyim istedimBitti mi? Günlerce sürer mi? Ben forumsuz duramam
Deprem muhabbetleri geldi aklıma. Burda deprem olunca yakın illerdeki arkadaşlardan aldığım cevap gibi olmuş 😁Hissetmedik
Kolay gelsin.🤗Bir takım şeyleri baştan kurmam gerektiği için biraz sürecek evet önceden haber vereyim istedim
Deprem muhabbetleri geldi aklıma. Burda deprem olunca yakın illerdeki arkadaşlardan aldığım cevap gibi olmuş 😁
Evet çünkü henüz kapatma işlemini yapmadım ön hazırlıkları yapıyorum hata yapmamak için. Biraz meşakatli bir iş
Büyük bir problem çıkmazsa Tahminim 5 - 6 saatNe kadar kapalı kalacak?
Kısaymış. Kolaylıklar dilerim.Büyük bir problem çıkmazsa Tahminim 5 - 6 saat
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.