Canın yandı mı yazdığımı okurken? Sünnetçi geçti mi gözlerinin önündenSakal mı kız kestikçe uzasın.
Var mı aklında seçenekBende oğlumun ilerde göbeğini nereye gömsem diye düşünüyorum. Hani ilk zamanda düşen bağ. 😃
Gür çıkar @Es1967Jilet vurursan saglamlasir
Bi üniv Okul bahçesi ? Ve ya ablamin çalıştığı hastane ?Var mı aklında seçenek
Aman hastane çile yeri ayyBi üniv Okul bahçesi ? Ve ya ablamin çalıştığı hastane ?
Neybu operayonu geçiren kadınları öpen birileri var , sünnetli dudak
Anlıyorum.Aman hastane çile yeri ayy
Üniye göm de kendi karar versin çocuk
öyle şeyler işte
bence bunları çok fazla düşünmek çok can sıkıcı sonuçlar doğurabilirbu operayonu geçiren kadınları öpen birileri var , sünnetli dudak
Garip olabilir.Ahaha şimdi anladım @uchiha sünnet derili dudağı öpünce başka erkeğin şeyini öpmüş gibi mi hissedersiniz
Ayyyy seda 9 ay erkek bekleyip kız gelirse sürpriz olureş seçiminide kendisi yapsın.
bunaltan daraltan sıkan bir kaynana olmak istemem.
şimdiden bunu düşünüyorum... 😀🤣😁😆😂😅
Yok ya cinsiyet öyle çabuk hop diye değişebilecek sey mi ?Ayyyy seda 9 ay erkek bekleyip kız gelirse sürpriz olur
öyle birini tanısam muhtemelen gözümse canlandırmaya calışırım ve hiç hoş görüntüler olmaz ayrıca kavga ettiğimizde falan şey sk kafalı diye de demeden geçememAhaha şimdi anladım @uchiha sünnet derili dudağı öpünce başka erkeğin şeyini öpmüş gibi mi hissedersiniz
eş seçiminide kendisi yapsın.
bunaltan daraltan sıkan bir kaynana olmak istemem.
şimdiden bunu düşünüyorum... 😀🤣😁😆😂😅
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.