ne alaka olm laksdjhlakjsdAcaba orkitleri sümğkten sonra kullanıyorlar mı
O kadar yorulmaya gerek yok @Xasthur çözümü yazmış jdjddjÇocuk çocukluğunu yaşamalı .
Kendi İsteği ile yapmamalı.
Piss, bak el alem sana pis çocuk der lafı çok yanlış olur.
Bir kere anlatmalı, sonra da zorlamamalı.
Yeri grlince arkadaşları çevre felan zaten tepki verecek. Düşünücek ve kendi isteği ile yapmayı bırakacak.
Tavsiye etmiyorum tabi bize oyle yaparlardi cunku cocukken istesende silemezdin. D daha dogrusu. Yine hasta oldun dimi top oynarken eve gelip terli terli su iciosun ceryanda kaliyorsun diye kizarlardı bideO kadar yorulmaya gerek yok @Xasthur çözümü yazmış jdjddj
Tavsiye etmiyorum tabi bize oyle yaparlardi cunku cocukken istesende silemezdin. D daha dogrusu. Yine hasta oldun dimi top oynarken eve gelip terli terli su iciosun ceryanda kaliyorsun diye kizarlardı bide
Yok be ben her allahin gunu dayak yerdim ama yine yapardim yapacagimi ajsjjshdYaa şimdi anne babalar gereksiz titriyor ayy psikolojisi bozulacak ay travma bilmem ne bi tane sağlam çarpınca başının üstünde yıldızlar uçuşacak bir daha çarpmamaya ve söylemeye gerek kalmaz
Yaa şimdi anne babalar gereksiz titriyor ayy psikolojisi bozulacak ay travma bilmem ne bi tane sağlam çarpınca başının üstünde yıldızlar uçuşacak bir daha çarpmamaya ve söylemeye gerek kalmaz
: ))
ama bir düsünsene..
korktugu icin mi yapmamali , yoksa dogru bulmadigi icin mi : )
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.