Onu izlemistim.Ama o degil.Simba'nin amcasi yaramaz aslan.Lider olmak icin gardasini,bizonlarin ayaklarinin altina atmisti degil mi? :)SIMBA THE KING LION
Onu izlemistim.Ama o degil.Simba'nin amcasi yaramaz aslan.Lider olmak icin gardasini,bizonlarin ayaklarinin altina atmisti degil mi? :)SIMBA THE KING LION
Resimleri googlede sağ tık yapıp aratıyorum ben izlemedim.Onu izlemistim.Ama o degil.Simba'nin amcasi yaramaz aslan.Lider olmak icin gardasini,bizonlarin ayaklarinin altina atmisti degil mi? :)
Evet bu.İmkan olursa bence izlemelisin nunu.Resimleri googlede sağ tık yapıp aratıyorum ben izlemedim.
https://appraf.com/title/movie/allahi-arayan-cocuk/ bunu buldum birde
Ailem böyle konuları izlemeyi sever belki anneme gidince bir denerim teşekkür.Evet bu.İmkan olursa bence izlemelisin nunu.
Ailem böyle konuları izlemeyi sever belki anneme gidince bir denerim teşekkür.
En azından ismi hatırlanmış oldu![]()
Merak ettim şimdiKesin sever.İbn-i Tufeyl'in ayni isimli kitabindan uyarlamadir.İbn-i Tufeyl bati ve felsefe dunyasinin kabul ettigi doktor ve filozof bir islam alimidir.Film de bir cocugun Allah'i arayisi harika bir anlatim ve imge ile tasvir ediliyor.
@nunu bildi bak :)) hayBunu siz bilemezseniz bence @velevki ablamiz kesin bilir. :)Ekli dosyayı görüntüle 8114
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.