Kim ne istiyorsa versenize 😁
Buldun mu milyon dolarlarıElbette ne kadar lazım acil IBAN at
@Küboo nun samimiyetine 🐧 🐧
hasta mısın kanks noldusağlığıma kavuşmaya...........
sorma ya döndüğümden beri bi haftadır toparlayamadım .s.s pazar acile gittim sonunda pzt nispeten iyiydim dün baya kötü oldum gece öksürmekten uyuyamadım .s.s sabah uyandım dedim kero salla işi gitme, gittim göğüs hastalıklarına pcr röntgen cart curt derken çok ağır bi enfeksiyon geçiriyormuşum .s.s 1 hafta evdeyiz bakalım .s.s uyuyom uyanıyom zaman akmıyo durdu kafayı yiycem .s.s uyuyamıyorum .s.shasta mısın kanks noldu
oyyy. kötü denk gelmiş. son istanbul buluşmamızın böyle bitmesi üzdü kanks geçmiş olsun. buralarda da salgın var. bizim ofiste de izin alan alana valla.sorma ya döndüğümden beri bi haftadır toparlayamadım .s.s pazar acile gittim sonunda pzt nispeten iyiydim dün baya kötü oldum gece öksürmekten uyuyamadım .s.s sabah uyandım dedim kero salla işi gitme, gittim göğüs hastalıklarına pcr röntgen cart curt derken çok ağır bi enfeksiyon geçiriyormuşum .s.s 1 hafta evdeyiz bakalım .s.s uyuyom uyanıyom zaman akmıyo durdu kafayı yiycem .s.s uyuyamıyorum .s.s
ben istanbulda çok yoruldum ya sonrasında da dinlenemedim direkt aralıksız çalışmaya başladım. bi de normalde bugün izinli olcaktım 16:00-24:00 vardiyasına geçicem diye bi gazla izni perşembeye aldım sonra servis ayarlanmadı hayallerim suya düştü, hayal kırıklıklarıyla dolu bi hafta geçirdim .s.soyyy. kötü denk gelmiş. son istanbul buluşmamızın böyle bitmesi üzdü kanks geçmiş olsun. buralarda da salgın var. bizim ofiste de izin alan alana valla.
umarım bana bulaşmaz yeni rapordan cıktım dikkat cekmek istemiyorum. ayrıca işimi seviyorum.
vay şerefsiz vaayy.ben istanbulda çok yoruldum ya sonrasında da dinlenemedim direkt aralıksız çalışmaya başladım. bi de normalde bugün izinli olcaktım 16:00-24:00 vardiyasına geçicem diye bi gazla izni perşembeye aldım sonra servis ayarlanmadı hayallerim suya düştü, hayal kırıklıklarıyla dolu bi hafta geçirdim .s.s
ben sevdiğimden değil de bi sürü de iş vardı benim kız da dün izinliydi bugün naptı bilmiyorum .s.s sabah mesaj attım diyetleri falan yazdım, sallamadı bile insan bi geçmiş olsun der şefine .s.s yok ya moronlar topluluğundan uzak olcam bi müddet hemen iyileşsem de takılsam kafama göre![]()
Sen yeni kaslar filan diyorsun ya ondandır, kendine başkası gibi geliyorsundur belki 😁Varlığımdan şüphe ediyorum hala 🤪
varlığımızın kıymetini bilmeyeni yokluğumuzla terbiye etmek adettendir kanksvay şerefsiz vaayy.
zaten seni sevseler bagırlarına basarlardı üç kagıtcılar
varlığınla akıllanmyanları yoklugunla uslandırman dileğiyle kanks
ondan geçmiş olsun kanks. virüsleri hallederiz bi şekilde de sen insanlara dikkat et. şerefsizlere özelliklevarlığımızın kıymetini bilmeyeni yokluğumuzla terbiye etmek adettendir kanks
bugün daha kötüyüm ben yaa .s.s neyse pcr negatif covirginliğe dewamke![]()
hallolmuyo kanks yaa .s.s dağ gibi kero bile yatak döşek yattıysa vay sizin halinize .s.sondan geçmiş olsun kanks. virüsleri hallederiz bi şekilde de sen insanlara dikkat et. şerefsizlere özellikle![]()
oyyy, nasıl üşüttüysen olum yaa. sıcak bişiler iç, benden daha iyi bilion işte terlemeye bak bol bolhallolmuyo kanks yaa .s.s dağ gibi kero bile yatak döşek yattıysa vay sizin halinize .s.s
öksürmeyi unutmuşum yıllardır, insanın içi parçalanıyor gerçekten .s.s
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.