Güzel besleniyor :)Nasıl şipşiman
Güzel besleniyor :)Nasıl şipşiman
Yıkayınca tırtıl gibi kalırGüzel besleniyor :)
Çünkü şişko 😀 yaptığı tek şey yiyip içip yatmakYıkayınca tırtıl gibi kalır
Şişko değil kabarık hemen de kabullendin şişko olduğunu?
Değil. Sadece kabarıkÇünkü şişko 😀 yaptığı tek şey yiyip içip yatmak
kedi kanatır yaa insafsız gibi tırmalıyorlar onlarBira verebilirim sırt kaşıma işini bir kediye verebilirsin 😀
Birayi bıraktım gerisini sen halledersin sana güveniyoruz 😀kedi kanatır yaa insafsız gibi tırmalıyorlar onlarsırt kaşıyıcı almıştım nereye koydum onu bulamadım
bırakılmanın acımasız sızısını nasıl yaşatırsın biraya sen 🤣 hadi bi taneden bişi olmaz al gel aynı anda içicez 🤣Birayi bıraktım gerisini sen halledersin sana güveniyoruz 😀
Ben içiyorum birami 😀bırakılmanın acımasız sızısını nasıl yaşatırsın biraya sen 🤣 hadi bi taneden bişi olmaz al gel aynı anda içicez 🤣
bende tamamen içmiyorsun bıraktın sandım tamam 🤣Ben içiyorum birami 😀
Allam sen beni Tercüman mi yarattinBirayi bıraktım gerisini sen halledersin sana güveniyoruz 😀
Kendimi İstanbul'un bok kokan denizinden kurtarıp Ege'nin sirin bir köyüne göç etme tercihi , şu hayatta kendim için yaptığım en büyük güzellik :)
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.