Çam sakızı doğal aldık onu bal ile ezip çiğniyorum.
Turp gelmedi aklıma valla yarın alırım olmazsa ❤️🥰
Çam sakızı doğal aldık onu bal ile ezip çiğniyorum.
Valla ben 2 gün ciddi halsizlik yaşadım ciğerlerde baskı ağrı boğazım yandı acıdı ağırdı hastalık geçerken covid geçirdiğim gibi öksürük yaptı baya kupkuru öksürük uyurken bile tutuyor.yeni covid geliyormuş aman dikkat
sadedce ishal ile atlatanlar çok diyorlarValla ben 2 gün ciddi halsizlik yaşadım ciğerlerde baskı ağrı boğazım yandı acıdı ağırdı hastalık geçerken covid geçirdiğim gibi öksürük yaptı baya kupkuru öksürük uyurken bile tutuyor.
Nefeste alıeken kesilmede yaptı bi mini covid andırdı bana veya bünyem kuvvetliydi Bilmiyorum başkasına napar 🚬
İshal olmadı bende evetsadedce ishal ile atlatanlar çok diyorlar
Seni sanki eski versiyon yakalamış gibi bol bol dineln bol bol sıvı
ve önerilen koca karı ilaçlarınıda es gecme derim
bir an önce gitsin
Ben tabi kiiiii demeyi unutmuşum😂Önüme hazır yemek gelse yesem kalksam sadece.
Şimdi kim eve gidecek, yemek yapacak, yiyecek, bulaşık yıkayacak, onları toplayıp kaldıracak.
soğuk bir bira ve yanında köy patatesi müziği de açıp bahçede oturmaya .. bütün bunları yapmak için sanırım yerimden kalkmaya ihtiyacım var. Peki o enerjim var mı tabii ki var : D soğuk bor ve patates isteyenleri bahçeye bekliyorum 😀
![]()
Tabii bu arkadaşımız poposunu kaldırıp masayı bana kullandirtsa harika olur 😀
Kendimi İstanbul'un bok kokan denizinden kurtarıp Ege'nin sirin bir köyüne göç etme tercihi , şu hayatta kendim için yaptığım en büyük güzellik :)Deniz olan sehirde yasayan insanlari hep ṣansli bulmusumdur 🥲
Sadece yemek yeme ve bulaşıkları toplama işi aslında.Önüme hazır yemek gelse yesem kalksam sadece.
Şimdi kim eve gidecek, yemek yapacak, yiyecek, bulaşık yıkayacak, onları toplayıp kaldıracak.
Herşey elimizin ve ayağımızın altında ama enerjimiz yerlerde ona var mı söyleyeceğin sevgili @-a-Sadece yemek yeme ve bulaşıkları toplama işi aslında.
Diğerleri için; taksi/otobüs/araç - fırın, bulaşık makinesi 🤪 Kafam yarılmadan gideyim en iyisi.
Aklıma yine bir video geldi 😂😂 Neyse paylaşmayacağım.
Sanırım cvp panelinde bir yeri bozdum gülümsemeler aktif değil ben nereye dokandım ki
Nasıl şipşiman![]()
Tabii bu arkadaşımız poposunu kaldırıp masayı bana kullandirtsa harika olur 😀
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.