Çok pis kütletirim ama diyorlar ki elin ağır sonra sövme 🤣🤣🤣🤣Sırtımın kütlemesine ihtiyacım var
Açılırsa çok güzel olur tutulmuşumÇok pis kütletirim ama diyorlar ki elin ağır sonra sövme 🤣🤣🤣🤣
Bardak çekeyim ayıpsın 🤣Açılırsa çok güzel olur tutulmuşum
Hareketlerimi kısıtlıyor şekerim
Yapabiliyor musunnnnnnnnnnnnnnnn bardaklarımı alır gelirimBardak çekeyim ayıpsın 🤣
yaparımYapabiliyor musunnnnnnnnnnnnnnnn bardaklarımı alır gelirim
Bu çok şaşırtıcı geldi kendi sırtımda kaşıyamadığım yerler varyaparımkendi sırtımdan bile dönüp çekiyorum şaka değil klşsdnfmlşdkjfng
Ben her yeri kaşıyorum yaBu çok şaşırtıcı geldi kendi sırtımda kaşıyamadığım yerler var
@Süreyya nın bekar eli başlıklı konusu geliyor aklıma
Kürek kemiklerimin oralar ağrıyorBen her yeri kaşıyorum ya
ama her yerden bardak çekemiyorum belli kısımlara kadar uzanyorum
bardak çekmenin kolaylısı var bir aleti var görmüşsündür diğeride patates![]()
kulunç oluşuyor genelde oralarda en yaygın olan oKürek kemiklerimin oralar ağrıyor
Maalesef yok duş başlığını tutuyorumkulunç oluşuyor genelde oralarda en yaygın olan o
Daha sıkıntılı durumun bilinen yok ise masaj ile düzelir bişe yaptıracak biri var mı atarım bi video bulup heee
Maalesef yok duş başlığını tutuyorum((
Geçmiş olsunbacaklarımın agrısının dinmesine
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.