Yapmaz mı sence? 🤣iyi ama bu doğal 🙈 bende çekerim yeri gelir küfür de ederim. bu beni psikopat mı yapar peki 😋
Şaşırdım:)Minnak @Lotus bunu beğenmedi.
bulunduğumuz coğrafya ve şartlar göz önüne alındığında yapmaz bence. ama bu cümlenden belli ki senin için yapar 😁Yapmaz mı sence? 🤣
Niye ki doğasever minnak?Şaşırdım:)
Zaten haklı olduğum günü, kızların da haksız olduğu bir günü görmedim 🤣 🤣bulunduğumuz coğrafya ve şartlar göz önüne alındığında yapmaz bence. ama bu cümlenden belli ki senin için yapar 😁
sen onun minnaklığına kanma, kaplan gibi parçalar o 😇Minnak @Lotus bunu beğenmedi.
Koç burcunu biraz zor parçalar. Hatta mümkün değil, hatta elimde bile kalır 🤣 🤣 🤣sen onun minnaklığına kanma, kaplan gibi parçalar o 😇
benimdeeeeeee 😋Kahvaltıya 😁
hiç sanmıyorum. kendine o kadar güvenmesen iyi olur. sadece bir uyarı 😇Koç burcunu biraz zor parçalar. Hatta mümkün değil, hatta elimde bile kalır 🤣 🤣 🤣
Özgüven our job. 🤣 🤣hiç sanmıyorum. kendine o kadar güvenmesen iyi olur. sadece bir uyarı 😇
Gehh çaya simit banak 😁 (banmayi da pek sevmem)benimdeeeeeee 😋
menemene de ihtiyacım var 😁 ona ekmek bansak olmaaazz mıydııı yaaa şimdii şuannnn 😋Gehh çaya simit banak 😁 (banmayi da pek sevmem)
Efsane menemen yaptığımı söylemiş miydim 😋😋 (gidip yapsam mı ya 🤔)menemene de ihtiyacım var 😁 ona ekmek bansak olmaaazz mıydııı yaaa şimdii şuannnn 😋
yaaaa bana da bana da bana daaaaa 😍 şuan kendime getirecek tek şey o olabilirEfsane menemen yaptığımı söylemiş miydim 😋😋 (gidip yapsam mı ya 🤔)
Çok ekmek yediriyor menemen ya yapmicam 😁 hafiften bı canım da çekmedi değil yani 😂yaaaa bana da bana da bana daaaaa 😍 şuan kendime getirecek tek şey o olabilir![]()
Yemeeeeeeee😂Çok ekmek yediriyor menemen ya yapmicam 😁 hafiften bı canım da çekmedi değil yani 😂
Başka bişey yapmaya karar verdim birazdan foto atcam 😁😁Yemeeeeeeee😂
Senin amacın varrrr
Asılacak yollar varrrr
Başka bişey yapmaya karar verdim birazdan foto atcam 😁😁
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.