Ter atmaya
ben dün erkenden uyudum yaa uzun zamandan sonra ilk defa, sabah da yürüyüşe falan gittim. keşke arasaydın dün yaa yapabileceğim bir şey mutlaka vardırDağıtmaya.
İçimde bir öküz var gibi.
Onu parçalara ayırıp dağıtmayı planlıyorum.
Bu gece. Bekle beni gece.
Birileri ile takıldım iyi geldi😛😛ben dün erkenden uyudum yaa uzun zamandan sonra ilk defa, sabah da yürüyüşe falan gittim. keşke arasaydın dün yaa yapabileceğim bir şey mutlaka vardırpofff çook özür dilerimm seni dün yalnız bıraktığım için
bugün nasılsın
sevinndimmmm 🤗 kimle takıldın lennn senn 😛Birileri ile takıldım iyi geldi😛😛
çok mu yordu seni o kızlar 🤭🤭Ruh hastası ve dengesiz olmayan kızlara.
Yormaktan öte deli ediyorlar. Sabahtan başlıyorlar bir de.çok mu yordu seni o kızlar 🤭🤭
Baştan çıktığım kesin beybi🙈sevinndimmmm 🤗 kimle takıldın lennn senn 😛
sende onları deli etsene 🤭 kısasa kısaaasss 😋Yormaktan öte deli ediyorlar. Sabahtan başlıyorlar bir de.
Hemcinslerinin tripleri ve psikopatlıkları bitmiyor ki, iki kızın birlikte nah çektiği ve kapıştığı bir adamım 🤣 🤣 🤣sende onları deli etsene 🤭 kısasa kısaaasss 😋
ay çok sevindimm 😍Baştan çıktığım kesin beybi🙈
iyi ama bu doğal 🙈 bende çekerim yeri gelir küfür de ederim. bu beni psikopat mı yapar peki 😋Hemcinslerinin tripleri ve psikopatlıkları bitmiyor ki, iki kızın birlikte nah çektiği ve kapıştığı bir adamım 🤣 🤣 🤣
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.