Bi girişşsen biter kız o ilk başlamak mesele 🚬Kaaaç gündür hem gezme eğlence hem temizlik bir araya sıkıştırdım jfjdjd ev aldi başini gitti
Yatmak istiyorum Standart temizlik de değil çok dağittim
Ben hak ettim bunu ya GÖZÜMDE BÜYÜYOOOOR
Giriştim zaten kaç gündür jfxjxj her yer her yerde fjdBi girişşsen biter kız o ilk başlamak mesele 🚬
Tam olarak ne yapıyoruz evine ?)))Başak burçlarını acil yardıma çağiriyorum arkadaşlar Bi el atar miyiz benim eve ya
@velevki @dinamickaygısız
Can sen de istediğin mesajı görüyorsun bunu görmezsin şimdi fkdk
Temizlik değil dağittiğim yerleri düzeltmekTam olarak ne yapıyoruz evine ?)))
En sevdiğim şey düzen. ))Temizlik değil dağittiğim yerleri düzeltmek
Ben de severim düzeniEn sevdiğim şey düzen. ))
Koşarak geliyoruzm )))))
Ne kaaa pasaklı sın sen yaaa @Chen yoruldunmuuu :)))Ben de severim düzeni
Düzelince daha güzel olacak ama böyle dağilinca canım sıkılıyor düzeltirken ncjxmcmx
Yorulmadım ya sıkıldım azalttım ama yarın da başka yeri dağitacağim jfkxNe kaaa pasaklı sın sen yaaa @Chen yoruldunmuuu :)))
@Chen sana Canga alacam 😁😁Yorulmadım ya sıkıldım azalttım ama yarın da başka yeri dağitacağim jfkx
Kafaya koydum yani jfjxj
Hee tamam o var sorun yok 😁
Caaaan Eveeeeett Eveeeeett mahvettim her yeri ama var yaaa harika oldu çoğu yerDip köşe temizlik yapacağım derken heryeri birbirine kattın tabi sevgili chen![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.