bol sarımsaklı mantıya
Bazen ne ilaç ne uyku ne de duşDün bölgede depremzede çocuklari için düzenlenen organizasyona katıldım..güneş, rüzgar migreni tetikledi.
Maalesef öyle. Geceden beri yapmadığım şey kalmadı, geçmiyor lanet!Bazen ne ilaç ne uyku ne de duş
Kendi ne zaman geçmek isterse o zaman geçiyor ağrı
Sana da şifa dilerim🌺@velevki geçmiş olsun. Benim de sabahtan beri delirtti. Birazda soğuk bir kova suya kafa atmayı planlıyorum belki iyi gelir.
Bana da söyle kafana uygun bir şey bulursanAksam Yemegi önerisine ..
Sağ olun size de geçmiş olsun. Zaman zaman kafamı duvara vurdugum oluyor benim de@velevki geçmiş olsun. Benim de sabahtan beri delirtti. Birazda soğuk bir kova suya kafa atmayı planlıyorum belki iyi gelir.
Bana da söyle kafana uygun bir şey bulursan
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.