Evde yatmaya ihtiyacım var..
Burayı isitamayiz fatura çok gelir asdfhjYağmur yağıyor ama şöyle bir odam olmadıktan sonra neye yarar 🥲
![]()
Yağmur yağıyor ama şöyle bir odam olmadıktan sonra neye yarar 🥲
![]()
Burayı isitamayiz fatura çok gelir asdfhj
Burayı isitamayiz fatura çok gelir asdfhj
Merkezi sistemse olur 😀😀😀Yerden ısıtmalı yerden 😂
Merkezi sistemse olur 😀😀😀
Ben sana o zaman dedim.benim sofben seysi ile haftalardir ugrastigim gibi sorun cikmasinda
ne uyunur burda be : )
2 saat overthink, 1 saat içsesle münazara, çözümlenen olaylar sonrasında kahve + toprak kokusu kapanış uyku güzel olur evet dkkdkf
Ben sana o zaman dedim.
Bizim sokakta sucu Nurettin var, senin işi 10 dakika da çözer dedim. Bir şofben için o kadar gün rezillik mi cekilirmis 😀
beni orada unutun : ) noolllaaar
Siz ikiniz yan yana kıvrılır uyursunuz dert etmeyin 😀Sıra sıra yalnız kalalım ben yokmuşum gibi davranırım 😄 ssfdf
Siz ikiniz yan yana kıvrılır uyursunuz dert etmeyin 😀
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.