İşime gelen şeyleri okuyorum, kitaplığımı çöpe attığım için pişman değilim 

https://pictures.abebooks.com/isbn/9783612274250-de-300.jpg
Türkce cevirisi var mi bilmiyorum.
Sadece okudugumu paylasmak istedim affiniza magruren.
Der alte Mann = yasli adam, bu kurguda tanri olarak tasvir edilmis
Mr Smith ise seytan.
Kara mizahin güzel bir yansimasi bu roman.
Dünyada dolasan bu ikili, birbirleri ile kakismaktan, insanlar hakkinda bir neticeye varamamaktadirlar.
Tanri insan iliskileri ile biraz dalga gecmeyi seviyorsan,kesinlikle canim Cat.Tavsiye ediyiormusunn
Tanri insan iliskileri ile biraz dalga gecmeyi seviyorsan,kesinlikle canim Cat.
Ben de iyiyim canım. Yoğun bir dönemdeyim.Oynayamıyorum bu ara zaten annemlerdeyim
Sen nasılsın
CarpilmazsinSeviyorum, ama bazen korkuyorum ya carpilirsam?
Carpilmazsin
Ironi güzel seydir...Allah in sevdigini düsünüyorum
Carpilmazsin
Ironi güzel seydir...Allah in sevdigini düsünüyorum
Tamam bunu da ben okumadim..okuyayim.buldum, bu da güzeldi
![]()
Tamam bunu da ben okumadim..okuyayim.
Bu aralar Iny Lorentz'in "Die Wanderhure" eserinde kayboluyorum.
Yok ya niye kizayim?ama bu kitap iyimiydi degilmiydi hatilamiyorumsonra bana kizma ahahah ayipli seyler yazma kiz nasil kitap o öyle..
ben hala tephen king den vazgecemedim altiyüzüncü sayfadayimm
Bitirdim. 14.9 - 15.15 🤪Başladım ben yetiş bana 🤭
Bende sabah itibarıyla bitirdim. Ama beklediğim düzeyde değildi. Net😔Bitirdim. 14.9 - 15.15 🤪
Açıkçası ben de beklediğim sonu bulamadım, gerçi beklediğim bir son yoktu ama çok heyecanlandırmadı beni diyebilirim.Bende sabah itibarıyla bitirdim. Ama beklediğim düzeyde değildi. Net😔
Neyse yeni kitaplara. Var mı yeni kitap hadi tavsiye et okuyalim.
Açıkçası ben de beklediğim sonu bulamadım, gerçi beklediğim bir son yoktu ama çok heyecanlandırmadı beni diyebilirim.
Kitap çok ama bir çoğu okunmuştur, tarafından. Okumadığın bir kitap denk getirmek zor olabilir. Nokta atışı yapabilirsem, okuruz. 😊
Kitap önerisi için;
Bye-bye love
Bye-bye happiness
Hello loneliness
Beni takip edin, hepiniz. 😊
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.