Pizzayı düşünüyorum
O da seni düşünmüyorsa sal gitsin. Hala bir umut varsa ara üzüntün bitsinHiç düşünmemem gereken kişiyi
Yok düşünmüyor. salmaya çalışıyorum en azından kendi kafamdan atmaya. Olacak ama bakalımO da seni düşünmüyorsa sal gitsin. Hala bir umut varsa ara üzüntün bitsin
Kuruntun mu? Yoksa gerçekten düşünmüyor mu?Yok düşünmüyor. salmaya çalışıyorum en azından kendi kafamdan atmaya. Olacak ama bakalım
Gerçekten düşünmüyor ben kendi kendime kafama taktım çok boşu boşunaKuruntun mu? Yoksa gerçekten düşünmüyor mu?
Ona da sordun mu?Gerçekten düşünmüyor ben kendi kendime kafama taktım çok boşu boşuna
Sormadım ama cevabımı aldım . Bir kaç kere . Birinde ik müdürünün yan odasında yüksek sesle. Ben arkadasça davrandıgımı sanıyordum ama oyle algılanmamıs sanırım muhtemelen bilincaltımda oyle değildi.Ona da sordun mu?
Senin için konuşulduğundan emin misin?Sormadım ama cevabımı aldım . Bir kaç kere . Birinde ik müdürünün yan odasında yüksek sesle. Ben arkadasça davrandıgımı sanıyordum ama oyle algılanmamıs sanırım muhtemelen bilincaltımda oyle değildi.
Benimle konustu ik müdürümün yanında odasıSenin için konuşulduğundan emin misin?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.