View: https://youtu.be/b-CV0StZ8cI?si=1OO4ELjXkwtGhfod
@Xasthur Cengiz abiden giderken..
Bende Orhan abiden devam edeyim madem : )
Bir zamanlar cok dinlerdim bu Orhan Abiyi ..
16 yaslarimda felan olabilir mi : ) birazda arki cevre etkisi ama sempatik gelir bana.. O seneleri hatirlatiyor bana : )
Demek ki. güzel zamanlarmis.
Evet bir çok arabesk şarkıcıdan eskidir. Bilgilide bir müzisyen...fakat şarkılarını sevmem o dark vibe gelmiyor çünkü bana.
Ama efsane bir müzisyen , kişilik olarak da çok bilgili ve beyefendi birisi.
Ben de müslüm dinlemem 1 tane şarkısı harici ama arabesk dinlerim. Daha doğrusu DSBM çağrıştıran herşeyi dinlerim.Ben genelde pek arabesk sevmem mesela : )
müslümü hic dinleyemem 1-2 parcasi haric. Bayiyiorum mesela ; )) oda galiba sarkisinin anisi var diye: )
Ben de müslüm dinlemem 1 tane şarkısı harici ama arabesk dinlerim. Daha doğrusu DSBM çağrıştıran herşeyi dinlerim.
Olabilir .daslinda bir konu acsak , asla dinlemem ( ama dinlenen ) parcalar diye : ) var yani ..
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.