evet biraz ama o yanından geçemez tabi bu kadının askjsdkfjsdfSesi Madonnayı andırıor biraz.
evet biraz ama o yanından geçemez tabi bu kadının askjsdkfjsdf
saygı duyarım , benim içinse demet akalından farksız sldkjfsldfkMadonna benim için efsane .
saygı duyarım , benim içinse demet akalından farksız sldkjfsldfk
Elbette sevebilirsin dediğim gibi saygım sonsuz , fakat ben sevmiyorum.Hakaret valla: ))
Like a prayer - ( bir dua gibi )
En sevdiğim parçalarından. Çok anlamlı.
Elbette sevebilirsin dediğim gibi saygım sonsuz , fakat ben sevmiyorum.
Hani bi cher falan olamaz benim için , yani neden o kadar abartıldığınıda bilmiyorum.
Heralde bir tek madonna ismini o taşıdığı için sanırım.
ne güzel , bir anlam ifade ediyorsa elbette.Ben zamanında dans ederken , o zamanları hocam geriye dönük michael jackson ve Madonna dan çok yaprdık. Pop olarak*
Hip hop da vardı, steve B. Gibi.
Eski yeni nostalji gibi, o dönemler onlarla büyüdüm aslında.
Var yani anısı hikayesi.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.