@Xasthur çok iyi değilmi kanka dinlesene :/
View: https://music.youtube.com/watch?v=Tb20MUrIJVs&list=LM
haha bu aralar sardım böyle relax şarkılara, bu zamana kadar nasıl atladımGuzelmis lan
Hmm cok keyifli bir goruntu jajsbsh
Kanka tamam yaş ilerliyor ama ben büyüdüğümü hissedemiyorum bir türlü napcaz bu işi kulaklıkla gezen bir dede olabilirimYas ilerledikce relaxiton sarkilara sariyoruz ya
Ben bile hala siyah giyinip kullaklikta unforgiven 1 dinliyorum mk jabsbbshshsKanka tamam yaş ilerliyor ama ben büyüdüğümü hissedemiyorum bir türlü napcaz bu işi kulaklıkla gezen bir dede olabilirim![]()
lanetlen ozbi akljsdhaksjdaksdj
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.