S
Silinen üye 831

yahu bu filmi yeryüzünden silmek lazım. öyle böyle değil. böyle travma bırakan bir film olmamalı.Benim de bir bu film bir de "içimizdeki ateş - lncendıes filmi.
yahu bu filmi yeryüzünden silmek lazım. öyle böyle değil. böyle travma bırakan bir film olmamalı.Benim de bir bu film bir de "içimizdeki ateş - lncendıes filmi.
Gerçekten travma bırakan bir yapıt. 1+1=1 eder mi sahnesi özellikleyahu bu filmi yeryüzünden silmek lazım. öyle böyle değil. böyle travma bırakan bir film olmamalı.
Gerçekten travma bırakan bir yapıt. 1+1=1 eder mi sahnesi özellikle![]()
Benim deadamın ayağındaki dövmeyi görünce üstüme bir ağırlık çöktü, bir hafta kalkmadı o ağırlık üstümden...
armin kim yahu?@Armin libidosu yükselten yorumunda gördün dimi bunu, bende bugün gördüm![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.